Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#36301) Viszlát válasza parandroid (#36290) üzenetére


Viszlát
addikt

No de éppen ez is arról beszél, hogy milyen iszonyatos szakadék van a két ország között, nem csak a gyakorlatban megmutatkozó dolgokban, hanem felfogásban is. Nem nagyon olvasgatok a témában, de biztosan vannak tanulmányok és fejtegetések arról, hogy tulajdonképpen miként is lehetne levetni több évtizednyi kommunizmus belénk taposott nyomát, pszichikai terhét és deformáló hatásait mind egyéni, mind társadalmi szinten. Az angolokat is kiosztom rendszeresen, hogy hanyagolják a lenéző dumákat, majd akkor pattogjanak ha végigszenvedtek 40 évnyi módszeres rombolást. Lehet, hogy csak én nem látom, de úgy vélem ez sokkal komolyabb dolog volt annál, hogy holmi politikai kérdéssé degradálva gondoljunk csak rá.

Abban biztos vagyok, hogy a nem szűnő fikázás, ostorozás és hasonlítgatás semmiképpen sem fog változtatni ezen. Főleg, hogy teljesen irracionális dolog a nyugathoz mérni magunkat.

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#36302) ClayMore


ClayMore
aktív tag

én volnék az egyetlen Ph!-s aki angliából hazajött és jól érzi magát? :B

a drága cidert leszámítva ;]

[ Szerkesztve ]

Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5

(#36303) kraftxld válasza ClayMore (#36302) üzenetére


kraftxld
nagyúr
LOGOUT blog

És miért költöztél vissza? Meg mi az ami nem jött be az UK-ban?
Sok mindentől függhet, hogy miért érzi jól magát az ember egy adott környezetben.
Mi is lehet visszamegyünk egy kis időre ha meglesz az állampolgárság, de ez az idei úttól is függ. Szerintem a mostani cégemnek távolról is dolgozhatok, itteni fizuért elég nagy királyság lesz :D

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#36304) ClayMore válasza kraftxld (#36303) üzenetére


ClayMore
aktív tag

nem vagyok infós így nekem kicsit nehezebb melót találni és abban előre jutni kint.

meg kellett volna csinálnom a kinti iskolákat is a szakmámban ahhoz, hogy olyan poziban legyek mint most itthon. ez meg nem hiányzott 25 fölött.

pincér és más egyéb pozi hosszú távon nekem nem tetszett volna (bár egy évig nagyon jó pihenés volt szellemileg). sima gépészmérnökös melót találtam, de az meg nem érdekelt, mert az itthon is annyi van mint szemét.

meg úgy éreztem, hogy egy év elég volt. vannak előnyei a kinti életnek. sokkal több mint az itthoninak.
azonban ha itthon van egy jó kereseted és nem:
-olvasol újságot
-nem nézel magyar tv-t
-nem hallgatod ahogy az emberek nyavalyognak meg höbölögnek
-nem foglalkozol belpolitikával
-stb

akkor itthon is tökre jól el lehet lenni, csak ezt nehéz megcsinálni.

egy év arra volt jó, hogy embereket megismerjek és egy teljesen más környezetet, életvitelt+felmérjem a lehetőségeimet kint.

tudom, hogy nem maradt egy nyitott könyv mint sokaknak: hogy bezzeg a józsi is kiment és én meg nem és pedigdemilettvolnaha. :N

ps.:nem mondom h nem zavar h jónéhány dolog itt nyögve nyelősen megy (hivatali ügyintézés) vagy hogy sok minden sokkal drágább. csak ezt kiiktatom a gondolatvilágomból amennyire csak tudom.

[ Szerkesztve ]

Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5

(#36305) EQMontoya válasza ClayMore (#36304) üzenetére


EQMontoya
veterán

Tudod, én épp fordítva látom. Fiatal vagyok, koromhoz képest igen kellemes fizuval, de mégsem vagyok abban biztos, hogy itt szeretnék élni hosszútávon. Mert a mindennapokban egész jól elvagy, leszámítva persze a híreket, stb.

De ha valamit el kell intézned (közigazgatás), ha valakid beteg lesz, ha bűnügyi statisztikák alapján peched van, akkor biza megtapasztalod a magyar rögvalóságot. Rendben, egyébként jól élsz, de én azért nem akarok úgy élni, hogy gyomorideg legyen egy autó/lakás/garázs/motor/hitel/bármi megszerzése, hogy otthon igyam a sörömet, mert este nem merek utcára menni, stb. Nem, nem tartunk még itt, ez tény, csak az irány...

És itt érkeztünk el a következő ponthoz: az egyik legnagyobb gáz itthon a bizonytalanság és a bizalmatlanság. Ezért a mostani kormányuknál többet pedig még senki nem tett. Nézd meg csak napról napra: játékgépek, hulladékfeldolgozás, most itt vannak a dohányboltok. Minden egyes "viccel" normális, magyar emberek százait, ezreit tették állástalanná vagy tönkre, akik ezekben a szektorokban voltak érdekeltek. Egy tollvonással. De volt rezsicsökkentés, bankadó, telecomadó is. Kicsit enyhébb hatással, de az irány hasonló. Ha most lenne mondjuk 70-80% önerőm egy lakáshoz, mint ahogy épp nincs, akkor sem vennék. Mert ebben a helyzetben én nem merek hitelt felvenni, belevágni bizonytalanba. Pedig - ha a fizetésemet, és a határozatlan idejű szerződésemet nézzük - nyugodtan megtehetném.

Ugyanúgy nem alapítok vállalkozást, és sokan mások is így vannak. Közel sem vagyok benne biztos, hogy itt szeretném leélni az életem, és ezt úgy mondom, hogy nekem nem fáj épp semmi. Most még...

Jah, igen: én infós vagyok. :)

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

(#36306) fokukac válasza EQMontoya (#36305) üzenetére


fokukac
nagyúr

Igen hasonlóan látom én is.
Elvagyok én is, a fizum több, mint fele megmarad hó végére. Van lakásom, de nem vennék másikat. Elköltözhetnék valami sokkal minőségibb bérlakásba, de nem tudom, itt leszek-e még 3 hónap múlva.

De amikor kimész, mindenhol látod a nyomort és a tahóságot. Senki nem figyel a másikra, mindenki letapossa a másikat. Nem túl magas ma a kommunikációs értékem, de egyik kedvenc szociológusom a minap ezt mondta:
"A jelenlegi társadalompolitika egyetlen hangszerre figyel: a szűk középosztályra. Csakhogy a mélyszegénység terjedése, bővített újratermelődése mérgezi a föntebb lévők életét is. Én elvileg középosztály lennék, de a lakásom közelében állandósuló hajléktalanság, a kéregetők szubkultúrája miatt lassan élhetetlenné válik a környék. Terelgetem a gyerekeimet az utcán heverők körül, és mondanom kell nekik valamit. Jobb híján azzal mérgezem a lelküket, hogy igen, ezek az emberek elérkeztek az életük végpontjára, nincs, ki megmentse őket, egyetlen dolog áll már csak előttük: a halál. Terjed a nyomor. Járt mostanában Miskolcon? Mintha Bombayben mászkálna."

IGazából a Jászai Mari tér is ilyen lassan...

És az állam meg... áhhh, hagyjuk.

de van ám jó hír is ;]
Magyarország jobban teljesít :))

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#36307) tildy válasza ClayMore (#36302) üzenetére


tildy
nagyúr

Lehet:D :U
De emlekeim szerint te abszolut nem honvagybol mentel vissza, egyszeruen igy alakult, itt kinn nem igazan jott ossze ami szakmailag szuper lett volna. Mintha nem csalna az emlekem, tipikusan az az ember vagy, aki egyik orszagot sem szidta, hanem korrektul a helyen kezelte:)

Na en lecsucsulok magamtol mostmar, ma meg lettem dicserve a munkahelyemen :B :B :B en meg ott pironkodtam.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#36308) bobsys válasza ClayMore (#36302) üzenetére


bobsys
addikt

nemcsak te, en is orultem 8 nap utan hogy felszallhatok a repulore

(#36303) kraftxld: meguntad a kecskeket? :)
szerk: meg neezel be a rendszergazda topicba, powershellben kene egy kis segitseg

[ Szerkesztve ]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#36309) kraftxld válasza bobsys (#36308) üzenetére


kraftxld
nagyúr
LOGOUT blog

Nem meguntam, csak a gyeröknek adni kell egy kis jóóó magyar virtust :)
Majd minjárt benézek, csak épp lerugtam egy szervert ami a helyi IT által "kurváranemfontos semminemmegyezen" státuszban volt, és ma jöttek vissza a pénzügyesek, hogy "vazzeezenfutazegészcégminden pénzügyesszara, azonnal visszarakni". Persze úgy 8 óra visszamigrálni, mert a hálózatos csávó 2 hét alatt nem jött rá, hogy miért megy 10/100-on a migrációs háló és 700GB a szerver :D

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#36310) gaborbol válasza kraftxld (#36309) üzenetére


gaborbol
őstag

Lol, rohogok pedig sirni kene :(

Ugyfel hivott, hogy egy orvosi szemvizsgalo gepet kene halozatra kotnom ugy mint legutobb. Cat5 -be, adni neki ip-t, kepeket meg lokje a szerverre.

Odamegyek, ad 8 db 1.44-es lemezt, hogy itt van. Mondom neki, hagyadd ma a baromosagot, mit csinaljak vele.
3 eves a gep $17K -volt, kb P1 szint, mono vga touchscreen, floppyra csinalja a mentest ,mert sem cd-t sem Usb-t nem kezel, es oprendszert kell frissiteni eloszor, hogy menjen a NIC rajta.
Eloszor mentsem le az adatokat: 19 floppy lemez, szepen sorba, majd oprendszer frisites 8 floppy... 4 orat voltam ott :DDD Usa 2013.

[ Szerkesztve ]

(#36311) kraftxld válasza gaborbol (#36310) üzenetére


kraftxld
nagyúr
LOGOUT blog

Látom ott is a szovjet tudomány és technológia naprakész vívmányait használják :DDD
Nem a clipperben író magyar bérszámfejtőszoftverprogramozók egyenes ági rokonai?

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#36312) bobsys válasza gaborbol (#36310) üzenetére


bobsys
addikt

:DDD

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#36313) concret_hp


concret_hp
addikt

bár remélem egy darabig nem lesz aktuális ;] de alapesetben használják az ember szerveit transzplantációra, ha van rá lehetőség, vagy csak azét aki nyilatkozott róla?

vagy fullba vagy sehogy :D

(#36314) Tim82 válasza concret_hp (#36313) üzenetére


Tim82
nagyúr

Szerintem nyilatkozat nélkül igencsak törvényellenes lenne.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#36315) emvy válasza ClayMore (#36302) üzenetére


emvy
nagyúr

En nagyon élveztem Londont, nappal mosogatás a Cityben, kiváló mosogatókollegák, esténként pubok, bárok, burger, homár, indiai, orosz kaják; olcsó repjegyek, pörgés...

És most elmondhatatlanul jó érzés újra Európában. Sok hely, reggel le tudok ülni a vonaton ; tágas lakás, madárcsicsergés; szemembe néznek a boltban (!!), elautózhatok bárhova anélkül, hogy előre kelllene tervezni a repjegy miatt...

Szal' London fantasztikus hely, amíg élvezed a pörgést, szakmailag és egyébként egyaránt ; illetve hajlandó vagy fizetni érte. Aztán nekem kissé szűkössé vált. De megértem, ha valakinek bejön. Amit egyértelműen látok az az, hogy családot alapítani és gyereket nevelni elég rossz hely.

while (!sleep) sheep++;

(#36316) Tim82


Tim82
nagyúr

Ha már London, akkor az ajánlatom még mindig áll: május elsején megyünk, május negyedikén jövünk, akár oda, akár vissza tudunk szállítani kisméretű, "nagy" kézipoggyászba* beleférő és nem illegális dolgokat.

emvy: jelen pillanatban Magyarország rosszabb hely a gyerekvállalásra, sajnos.

* igen, WizzAir-rel repülünk...

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#36317) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

SÜT A NAP:C

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#36318) parandroid válasza Viszlát (#36301) üzenetére


parandroid
nagyúr

Valamihez muszáj hasonlítani, és ha lehet, akkor már én inkább nem Azerbajdzsén felé tendálnék, akármennyire is szép hely. Széchenyi és Wesselényi is Angliába jött ki mintáért, és azt próbálták meg otthon a gyakorlatba ültetni, pedig akkor is túl volt már az ország párszáz évnyi "tönkretételen" - félreértés ne essék, eszemben sincs hozzájuk hasonlítani magam. Kereshettek volna kulturálisan és mentalitásban közelebb álló helyeket is, csak akkor mi a motiváció, és merre fejlődünk? hisztizni, sírni nem fogok, egyszerűen elmondtam, hogy itt milyen példákat látok, és hogy mennyire nincs akarat, szándék az otthoni rendszerek folyamatos fejlesztésére, jobbítására, mert az emberek nagy része a napi küzdelemmel van elfoglalva, a kisebbik fele meg azzal, hogy a nagyobbik felét szivassa, nehogy eszébe jusson, hogy előre is lehetne lépni, nem csak belefásulni a napi robotba.

Ami pedig a gyerekvállalást, és azok felnevelését illeti: az utolsó csepp volt a pohárban, és attól tartok, hogy már így is az utolsó utáni órában léptünk, de a gyerekek még képesek lesznek idomulni ehhez a teljesen más, és mondjuk ki: sokkal emberibb rendszerhez.

Nem a nyomorból jöttünk ki, mindkettőnknek munkája volt, autónk, saját házunk, a gyerekek jól teljesítettek, de az egész olyan ingatag alapon állt, hogy egyszerűen naponta attól kellett rettegni, hogy mikor omlik össze az életünk, akár megélhetési és munka-, akár oktatási oldalról néztem. A hiteleink törlesztőrészlete kezdte elérni az ingerküszöbünket, az iskolákat évről évre egyre inkább verik szét, a középfokú oktatás romokban, a felsőfokút már szántják be sóval, ingatlanárak a béka feneke alatt, a népesség fogy, öregszik, a maradék menekül, vagy ügyeskedik. Lehet, hogy gyáva vagyok, de én nem ezt szánom a gyerekeimnek. :(

A 40 évnyi romboláshoz pedig nyugodtan hozzátehetsz még 20, sőt mostanra már majd' 25 évet, mert így visszatekintve nagyon olybá tűnik, hogy bár egyéni szabadság szintjén az utolsó 30 évben hatalmas előrelépés történt, a politikai, gazdasági és főleg a pszichés berendezkedés nem egyértelműen jó irányba fejlődött. Úgyhogy jó lesz az már 65-nek is.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#36319) ClayMore válasza tildy (#36307) üzenetére


ClayMore
aktív tag

hat honvágyam az nem volt! :DDD
így alakult. utólag belegondolva nem bántam meg, hogy hazajöttem mert végre kaptam olyan melót ami miatt kimentem angliába eredetileg. :))

jól emlékszel. lehet h itthon a roskadozó rendszer eredményeit kell kerülgetnem: szemét, kátyúk, csövesek, kéregetők, stb.

kint meg el kellett tűrni, hogy az totál természetes, hogy vki odaszarik a buszon, vagy mondjuk a félig-elfogyasztott kajáját az utca közepén eldobja.

tömören: az emberek kint is ugyan úgy telibe xarják a többi embert csak a nyomor nem akkora (pontosabban máshogy nyilvánul meg mint itthon).

Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5

(#36320) tope válasza BlacKSouL (#36317) üzenetére


tope
addikt

Hol, mikor ? ;]

Lassan 2 hete nem volt eső :U

(#36321) venember83


venember83
nagyúr

Mai szavunk: lövegcsővakaró.

(#36322) fokukac válasza venember83 (#36321) üzenetére


fokukac
nagyúr

ne szégyellősködj, vakard meg nyugodtan...! :)

(szerencsére úgyse látjuk :DDD)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#36323) ClayMore válasza venember83 (#36321) üzenetére


ClayMore
aktív tag

Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5

(#36324) Tim82 válasza BlacKSouL (#36317) üzenetére


Tim82
nagyúr

Pedig te vagy az Esőisten.

Ha már az sem működik megbízhatóan, hogy ahol te vagy, ott esik az eső és hideg van, nos, egyértelműen felborult a természet rendje.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#36325) BlacKSouL válasza Tim82 (#36324) üzenetére


BlacKSouL
addikt

És b.szki, tegnapelőtt délután lemostam a kocsit, és másnapra nem volt lucskos csepegős saras idő...
Na és EZ a nagyon meglepő.

És SÜT A NAP!! :DD

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#36326) Tim82 válasza BlacKSouL (#36325) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ne tetézd! ;]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#36327) venember83 válasza BlacKSouL (#36325) üzenetére


venember83
nagyúr

És ez már mióta is van így, hány hete? :)

(#36328) BlacKSouL válasza venember83 (#36327) üzenetére


BlacKSouL
addikt

A napsütés, vagy a kocsinemmosás?
A napsütésnek ez a második hete, vagyis az esőnemesésnek, a kocsinemmosásnak meg szeptember vége óta. Azaz néha letoltam 300 Ft-ért a kúton slaggal, de szivacsos, samponos, viaszos kézi mosást szeptember óta nem kapott. Teszem hozzá a slagos után is azonnal vastag sár lepte be ismét, tehát inkább kíméltem a fényezést..

A szélvédőbe viszont már vastagon bele van dörgölve a lapát által elkent sár nyomán a soksok karc, szép ívesen. Szembenapnál remek.. De bánomisén, nem tehetek ellene, se róla, és legalább SÜT A NAP!!

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#36329) ClayMore válasza venember83 (#36327) üzenetére


ClayMore
aktív tag

hogy mióta?

[ Szerkesztve ]

Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5

(#36330) fokukac válasza venember83 (#36327) üzenetére


fokukac
nagyúr

de lehet, hogy tegnap összejött neki valamelyik csaj az irodában, és ezért ma szebben látja a világot. :)

Ui. nekem meg melegem van. jöhetne már egy kis eső és lehűlés :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#36331) parandroid válasza fokukac (#36330) üzenetére


parandroid
nagyúr

Jelentem megjött, még nem esik, de nem sokon múlik, viszont tegnap óta 10 fokot esett a hőmérséklet - most olyan 14-nél tartunk. A hétvége itthon ülős lesz, úgy látom, jövő héten meg visszajön a jóidő. Kíváncsi vagyok, hogy ez hozzátok is odaér-e.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#36332) tope válasza fokukac (#36330) üzenetére


tope
addikt

Csak nehogy csalódás érje, mert szürke és nem zöld

(#36333) Winner_hun válasza parandroid (#36331) üzenetére


Winner_hun
félisten

Nem

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#36334) parandroid válasza Winner_hun (#36333) üzenetére


parandroid
nagyúr

Ha ez összejön, akkor a fura tél után kárpótlásul lesz egy szép május - ott is, meg itt is.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#36335) Tim82


Tim82
nagyúr

Én meg már alig várom a budapesti strandok májusi nyitását. :)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#36336) fokukac válasza parandroid (#36334) üzenetére


fokukac
nagyúr

én csak tavaszt szeretnék. a kánikula ráér később is.
én már egy hete megrohadok öltönyben....

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#36337) parandroid válasza fokukac (#36336) üzenetére


parandroid
nagyúr

Ez a huszonpár fok teljesen kellemes, bár élek a gyanúperrel, hogy az azonos hőmérséklet mellett más a hőérzet ott, mint itt. Farmerben-pólóban/ingben mászkálok a héten, de egy kardigánt, pulcsit azért célszerű, ha az ember magánál tart, ha elmegy a nap, és fúj a szél, akkor azért hűvös van még.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#36338) Winner_hun válasza fokukac (#36336) üzenetére


Winner_hun
félisten

Nekem tetszik ez az idő. Fürdőgatya és ennyi:D

Bár tény hogy egy kis tavasz azért jó lenne..

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#36339) NoLF


NoLF
addikt

lassan itt is túllépjük napközben a 10 fokot tartósan, és már napot is láttam a héten :)

folyamatosan figyelem thaiföld időjárását, félek tőle hogy én ott meg fogok halni...

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#36340) EQMontoya válasza NoLF (#36339) üzenetére


EQMontoya
veterán

Bali sem rossz. ;)

Same rules apply!

(#36341) kraftxld válasza NoLF (#36339) üzenetére


kraftxld
nagyúr
LOGOUT blog

Mikor leszel Thaiföldön?
Ha Máj 15 és 22 között akkor meghívlak egy zacskó sült csótányra :DDD

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#36342) fokukac válasza kraftxld (#36341) üzenetére


fokukac
nagyúr

sounds tempting. :PP

lehet, én is átugrom akkor :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#36343) NoLF válasza kraftxld (#36341) üzenetére


NoLF
addikt

mindenképp enni fogok csótányt, de sajnos később megyek, máj 27-31 bangkok, utána jún 8-ig krabi, ao-nang.

@ afrika 9 nap volt, ez 2 hét lesz, több város, több repülés, több szálloda, s mégis olcsóbbra jön ki mint joburg. úgyhogy jól mondtad, low budget :K

[ Szerkesztve ]

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#36344) fokukac válasza NoLF (#36343) üzenetére


fokukac
nagyúr

ennyire low budget lesz a túra? :D

erről már megint egy 92-es Hofi kabaré jut az eszembe....
:DDD

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#36345) bobsys válasza parandroid (#36331) üzenetére


bobsys
addikt

Hideg van nalatok [link]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#36346) bobsys válasza EQMontoya (#36340) üzenetére


bobsys
addikt

Masodfoku egesi serulest szereztem Balin nagyjabol a masodik-harmadik napon, pedig nem is voltam olyan sokat a napernyos agyon kivul/ Decemberben mentunk meg Magyarorszagrol es nehezen viselte a borom a hirtelen idojaras valtozast

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#36347) fokukac válasza bobsys (#36345) üzenetére


fokukac
nagyúr

nálunk van a legmelegebb széles e Európában...

látszik, hogy a nyugat az hanyatlik ;]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#36348) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Androiodon (ICS) létre lehet hozni mappát a menüben,ha igen hogyan?Főképernyőre sikerült,de menübe kéne.

(#36349) Dylen válasza fokukac (#36330) üzenetére


Dylen
aktív tag

Támogatom! :K

És ezt nálunk még tetőzik is ezzel...
"With hotter days upon us, it is timely to remind everyone of the firm's dress code..."
Komolyan nem értem ezt, mintha nem lenne tök mind1, hogy milyen ruhában ülünk a monitor előtt :F

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#36350) Tim82 válasza Dylen (#36349) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nálunk 35 fok fölötti napi átlaghőmérséklet fölött volt csak hajlandó a vezetőség engedélyezni a rövidnadrágot/szoknyát, valamint a szandált a zárt cipő/zokni/harisnya helyett.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.