Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nagymellű kolléganő tapadós pólóban egész nap fázik...
Így én se igazán tudok a munkára koncentrálni ebben a hidegben...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz ClayMore #12547 üzenetére
Nekem a sajtos változatvolt ma meg! Jóarcoka srácok, csak nekem van kisebbségi komplexusom.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pohár
félisten
vajon holnap éjszaka nem fogok fázni egy pólóban a RIO-ban? a hajnaltól nagyon tartok, a dzsekit meg letenni se tudom a RIO-ban, ha rajtam marad akkor meg úgy beleizzadok mint annak a rendje
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mawyx
őstag
Szerintem fázni fogsz. Nincs egy minire összegyűrhető zsebbe tehető vékony széldzsekid? Valami táska, szütyő csak lesz nálad amibe bele lehetne gyűrni. Az nem vastag ugyan, de sokat jelent, ha fázik az ember, mégis egy réteg lenne rajtad.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
pohár
félisten
nincs sajna, minek vinnék magammal táskát ha szórakozni megyek?
de itt sincs túl meleg, 20 fok van és szeles az idő, szóval úgy néz ki marad nappalra is a dzsekiGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mawyx
őstag
Csakhogy ez a szórakozóhely nem az utca végén van, hanem többszáz km-re tőled. Én nem megyek sehova táska nélkül, mondjuk szórakozni meg pláne nem járok
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
pohár
félisten
hát azért táskát nem viszek magammal, nem suliba megyek
de viszem a dzsekit, itt sincs túl meleg, bár nem tudom most milyen az idő PestenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Winner_hun
titán
Új net bekötve, a régit még le kéne mondani. 8 megás Invitel ADSL volt, speedtest 6,x megát mutatott mindig. 25 megás T-s kábel lett, olcsóbban.
8/0,5 vs 25/5► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Z0C!
őstag
válasz Winner_hun #12566 üzenetére
UPC 30/3ról 50/5 és ócsóbb lett...
de az ügyintézés még mindig 0 a UPCnél.Kedden alvállalkozó jön. Szerzi megköt.
Mondja hogy Szerdán vigyem be a modemet kicserélik és helló.Szerdán bemegyek...viszem a modemet, töltőt.
csaj aztmondja hogy majd holnap (Csütörtökön) kimennek és beszerelik.
mondom mit? 1 koax és egy Lan kábelt nem nagy dolog bekötni, a modemet meg regelni...Csütörtökön kijön a srác. ellenőrizni kéne a kábelt meg ezeket..
gyere. srác bejön. rákérdez megtudod csinálni? naná. oké csá.ennyi volt
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Dylen
senior tag
huh, nehéz hétköznapok vannak mögöttem és végre itt a hétvége
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Mawyx
őstag
Kifizettek rendesen és tartani akarnak, de a fizu kevesebb lesz, mint amiben először megállapodtunk, viszont valszeg lesz kocsi
-
bandus
veterán
jeeee, megjött a sennheiser fülhallgatóm kár, hogy az egyik fele néma pedig a másik olyan szépen szól..
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
kételkedem
addikt
Úgy gondoltam, hogy jó üzletet csinálok. Egy kis befektetéssel a befektetett pénz négyszeresét tudtam volna tisztán kivenni. Sajnos nem jött össze, így buktam a befektetésem teljes összegét. Ha valamikor tudok belőle valamennyit kivenni, az akkor is csak a befektetett pénz töredéke lesz. Így hát huh, nehéz hétköznapok vannak mögöttem és végre itt a hétvége
Miért most akarnak sokan az ING biztosító honlapján reálhozamot lekérdezni?
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Mawyx
őstag
Másfél hete dolgozok és tetszik, eddig nem kellett megszakadni se, mondjuk laza volt amikor szabin volt a főnökség, most látványosan mindenki tüsténkedik
-
Mawyx
őstag
Ezt munkaidőben? Uhh
Hát nálunk azért dolgozni kell és a netet is dugva bújom, kaja nincs, de még mikró sem...Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
pohár
félisten
válasz bandus #12568 üzenetére
Andersenbe kezdtünk, egy fényig jutottunk mert srác aki bevitt minket a RIO-ba 2 hónap múlva lesz 18... elmentünk az Akácosig, az teljesen fullon volt, így a Nagy Diófa utcában a Diófa kocsmát keresve rátaláltunk egy koktél/biliárd szalonra, így ott iszogattunk, drága se volt nagyon
dzsekit vittem, kellett is hajnalban
na húzok is aludni, rég volt már tegnap 10 óra
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ClayMore
aktív tag
az utóbbi pár hét fényében csak a mi kiccsaládunk gyermekvállalási indexe csökkent statisztikailag kimutathatónál nagyobb mértékben?
anyamaci és én egymásra néztünk a fejlemények olvasgatása közibe és egyszerre bólogattunk, h nem baj. ő még csak 21 én meg mérnök vagyok, hova siessek a gyerekkel 27 évesen. a főnökeim is mind 32 környékén csinálják az elsőt...
úgy ámúgy meg hubertusos jóreggelt! S-esőőő EEEEEE SSSSSSS
kételkedem: szval miattad nem tud apum belépni, te szemét!
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Mawyx
őstag
A kaját már megint elnéztem, ez nagyon sok lesz, de már fő, nem tudom megfelezni, jó lesz ez így már.
[ Szerkesztve ]
-
ClayMore
aktív tag
tesdvírem! há té sem tudsz kicsi adagban főzni! rokon lelkek vagyunk!
rekordom->csak egy kis leves magamnak 1-2 napra. mindenből csak kicsit vettem. szárny, zöldségek stb. mire összedobtam lett belőle 1 db 7 literes meg egy5 literes fazékravaló
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Mawyx
őstag
Legalább már átöntöznöm nem kell nagyobb edénybe, mint régen
A husit le lehet fagyasztani, de a tésztát nem és miért is ne, beleöntöttem fél csomaggal a vízbe. Pedig mindig megfogadom, hogy nem, de amikor a kezemben van, valahogy mindig addig- addig, hogy bemagyarázom gyorsan, hogy kevés lesz és fél zacskónál kevesebbet egyszerűen képtelen vagyok főzni és csak 1főre kell.
És oké, ma eszek belőle 3-szor, de akkor holnap már nem kell ez a kaja.Szó mi szó, lefagyasztom, kiadagolom, pl szerdán majd jó lesz vinni melóba.
Szerk: A levessel már teleettem magam, ha elkészül is a kaja, most nem kell, csak délután, 1adag fog ma elfogyni a finom friss kajcsiból, már látom.
(#12583) ClayMore: és elég volt a 7+5liter?
[ Szerkesztve ]
-
ClayMore
aktív tag
egy hétig ettem. reggel délben este és maradt kb 2 liter.
kb a 4 dik napon döntöttem úgy h kicsit átalakítom, akkor még ment bele gomba meg vettem hozzá tejfölt. így nem untam meg annyira.
erről eszem bejutott egy régi kolis esemény. történt h csináltam három napra való bolognait. legyűrtem. hazamentem hát otthon mi volt Sz-V nap? bolognai. ok. mamám felé mentem vissza koliba V-nap mivel pakolt fel? bolognai. a végén a sok paradicsomsűrítményes piros megfogta a budit és cloroxolni kellett.[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
válasz ClayMore #12586 üzenetére
Azt mondig mondom anyuéknak, hogy csak olyan kaját kérek, amit sokáig tart és nehéz megcsinálni, mert akkor tuti nem az lesz, hogy magamnak is azt csináltam, hazamegyek és otthon is az vár. Sült csirke, bolognai, pörkölt ne várjon otthon, mert ilyeneket csinálok magamnak.Imádok a tűzhely mellett állni és enni a fövésben lévő jó borsos husiból, mennyei ahogy a végén sűrűsödik. Tulajdonképpen pörkölt pirospaprika nélkül.
-
ClayMore
aktív tag
na ugyan ezen oknál fogva igen gyakran ugyan azokba a kajákba futottam bele hazajöve anno. hisz ami nekem 5 perc az nekik is 5 perc és miattam a kicsit lusta szüleim (ez van) nem változtatnak a naaagy hétvégi terven. és ez érthető is vhol.
én azt imádom amikor a husik pörzsanyagát felszeded vmi jó borral és utána mártást csinálsz belőle. olyankor a pezsegő-forró bor és a már ott lévő hús-fűszerek....ááá az fölött gőz kúrázni tudnék.
-
.bableWes
őstag
ma találkoztam elöször PH!-s kollégával.
Lajkó volt a szerencséskölcsönkért egy giga ramot, én meg adtam
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Mawyx
őstag
válasz ClayMore #12588 üzenetére
Nálunk pont mondják, hogy döntsem el mit kérek, így nem nekik kell kitalálni, mert úgyis főznek valamit és ha pl épp sült hús lett volna soron, de nálam is ez volt, akkor lesz más és esznek sült húst pl hétfőn, tehát a terv sose kőbevésett.
Sütőm nincs, ezért gyakran kérek rakott krumplit meg amiket csak sütőben lehet sütni, panírozott dolgokat, mert ahhoz nagy hely kell meg pepecselős, sokáig tart.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
.bableWes
őstag
válasz Winner_hun #12591 üzenetére
pontosan majd jönnek még a többiek is
(#12593) lorcsi majd ott is jaja, de a tanulás lesz a fontosabb nem a ph...
[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
ClayMore
aktív tag
-
-
-
Mawyx
őstag
válasz ClayMore #12596 üzenetére
Erre nincs ötletem sajnos
Folyamatosan esik, nem hagyja abba, a bicajozásnak lőttek, pedig egész héten ezt vártam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest