- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
Ticsi. #25223 üzenetére
Igen, mindenkinek vannak bizarr, gusztustalan , erkölcstelen, durva , gyilkos gondolatai, de ezek is mi vagyunk. És akkor nem beszéltünk még a fanatikusok, az aberráltak, a tömeggyilkosok, stb. gondolatairól. Az emberi testnek korlátozottak azok a részei, amik esetleg undort, vagy viszolygást válthatnak ki, de az emberi elme az olyan elképesztő , el nem fogadható dolgokra képes , ami mindenen túltesz. És ez is az ember.
Szerintem amíg a gondolatainkkal és ezáltal a cselekedeteinkkel nem ártunk magunknak és a környezetünknek, és törekszünk a jóra, addig minden rendben van, nem baj ha néha olyat gondolunk ami nem helyénvaló, vagy nem illik. -
-
tildy
nagyúr
válasz
Ticsi. #24539 üzenetére
Szuper. Hamarosan írok róla bővebben.Sokat koktéloztam.
Szia télapó!
Én is költözködtem, mint az bolond ott ni, albiba, szobatársma már ki is festette a szobáját mi az enyémet 7végén fogjuk, de kell még két konnektort is szerelni.
A szerelem még várat magára, de egyre jobbna érzem magam. A sünibiccs( ala sunny beach) pedig kellemes volt.
Ide pedig ritkán nézek be, logout írások kötnek ha phzok. Ha... ugyanis rengeteg a melóm, élni is alig van időm. -
Verus
senior tag
válasz
Ticsi. #21476 üzenetére
Hát mondjuk van amikor szerencsésebb valakit hátulról eltalálni, mint a szemből érkezővel frontálisan ütközni. Helyzetfelismerés és rutin kérdése ki milyen helyzetet hogyan kezel. Láttam már egy pár csúnya balesetet, nagyrészt a rutin hiánya és a fiatalok meggondolatlansága az ok. És ez az amit nem tudom lenyelni. Amikor egy 17 éves suhanc miatt halnak meg fiatalok, idősek, családok törnek ketté... Áááá, nagy hatással volt rám a szentendrei baleset amit tegnap részleteiben mutattak be a Naplóban.
elmoraan (r): Engem ez a rohadt nagy felelőtlenség bosszant fel. Te 10 éves jogosítvánnyal belemész egy sodrós kanyarba 100km\h fölött? Szerintem nem, mert van annyi eszed, de ezeknek nincs,csak az a lényeg hogy milyen nagymenő ettől aztán felcsavarodik a fára és "jobbik" esetben lenyomorodik rosszabbikban meg szörnyethal. Igaza volt a szakértőnek, két lépcsős jogosítvány szerzés, jogsi megkap, rutinszerzés tapasztalt sofőr mellett, majd aztán újabb vizsga és jogsi végleg megkap. A belesetek nagy százalék elkerülhető megfelelő rutin birtokában.
Sipi: Szexmi?
Erre felkaptam a fejem
Szia Bubu!
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Ticsi. #20992 üzenetére
Azt mondta az ügyeletes hölgy, hogy valószínűleg a sok köhögéstől van. Tudod írtam, hogy nem voltam jól, aztán javult kicsit, de végül nem múlt el. Azt tanácsolta vegyek be egy Algopyrint, tegyek vizesruhát a torkomhoz, és igyak teát. Ha holnapig kibírom, menjek be délelőtt, mert akkor van járóbeteg rendelés ..
szerk: amúgy kissé zsúfolt volt az elmúlt 1,5 hetem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Ticsi. #20787 üzenetére
Kicsi terület, csúszdák "gyerekhomokozó" érzést keltenek, hétköznap is tömött, 6-ból 3 pénztár zárva, másfél órás sorban állás emiatt, nincs semmi árnyék a napernyőkön kívül. Első nekifutásra ennyi jutott eszembe, bár lehet, hogy nekem voltak nagy elvárásaim USA-hoz képest. Ott mintha többet kapnál ennyi pénzért.
-
Tim82
félisten
válasz
Ticsi. #20451 üzenetére
Bocsánatos bűnöket nap mint nap követünk el: kisebb hazugságok, mulasztások stb., mindent oda lehet tenni, aminek nem nagy a hordereje és nem rossz szándékból követtük el. Ezektől még lehet áldozni, nem követsz el újabb bűnt azzal, hogy nem gyónod meg őket áldozás előtt. Bár ettől még ajánlott.
Nyilván nem volt közben abortuszod, nem bántottad embertársadat stb.
A görögkatolikus és a római katolikus egyébként csak szertartásban különbözik, teológiai szempontból nem (és a bűnök megítélése az utóbbihoz tartozik).
Viszlát: mintha kicsit elfogult lennél a katolikusokkal szemben. Mintha. Cseppet.
#20458: "Gondolattal, szóval, cselekedettel és mulasztással"
-
Viszlát
addikt
válasz
Ticsi. #20455 üzenetére
Értem. Érdekes.
Sajnos ez benne van. Nálunk Úrvacsorának hívják, és bizony néha előfordul, hogy érdekesen néznek az emberre ha nem vesz részt benne, pedig a karizmatikus kereszténységben ráadásul teljesen önállóan kell eldönteni, hogy beszáll-e az ember. Csak persze vannak olyanok, akik rögtön arra gondolnak, hogy nah akkor ez is csalja az asszonyt.
-
Bubu79
addikt
válasz
Ticsi. #20426 üzenetére
Az jó hely - csak ritkán veri fel a csendjét egy-egy betépett rénszarvas
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Ticsi. #20364 üzenetére
Várok, várok, és várok. Ő következne. Délután óta nem írt. Be sem lépett. Tudom hogy rengeteg dolga is lehet. Nem akarok túlpörgősnek látszani. Várok. Már nagyon késő van. Még várok. Ekkorra máskor már szokott lenni. De nem. Biztos már alszik. Túl késő van. Á, feladom. Írok megint én. Válasz 5 perc múlva.
Ki érti ezt?? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Ticsi. #20028 üzenetére
a télapó öreg hozzád (
), meg asszem én is
pontosabban te vagy fiatal hozzánk. viszont már luxorkát se fogják bántani, meg téged se.
viszont én megyek alszani, mert holnap is (majdnem igazi) munkanap. a kisüzemes jómunkásemberek is úgy csinálták a melót, mintha parancsba adtam volna nekik, pedig mondtam, hogy nem sz.r az, hogy elkapkodják... mire lementem, már minden a helyén volt, ment a meló. pedig csak mondtam, hogy egyszercsak majd el kellene kezdeni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Ticsi. #20007 üzenetére
ejj... dupla nick?
olvastad az alapelveket? ha nagyképű lennék, azt mondanám, hogy "azt a részt is én írtam bele"... de nem mondom
bon: mivel az álmoskönyv szerint sok borra nem érdemes sört inni, különös tekintettel, ha az ivó mája gyenge, ezért ma nem tartok veletek.
viszont megyek, és lefürgyök, mert nem szeretem, ha büdös vagyok, egy kicsit se.
-
Sianis
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Ticsi. #19970 üzenetére
én maradok a prosecturánál...
itt járt egy ember és nem csinált semmit csak egyszer egyszer egy hibát
hogy épp rossz időben élt rossz helyen szürkén-fehéren, mint régi filmeken.
mert ott az élet egy kurvanagy játék az élet és ittmaradt
aztán csak állt ott, ott a fényben, s meghalt kicsit, hogy hogy újra éljen, éljen.
volt ott sok ember, sok-sok ismerős és ismeretlen régi ócska bölcs
egymás fülébe száz közhelyet súgtak üvöltve némi könny helyett
mer' ők persze szóltak jó előre ha így megy tovább, ez lesz belőle, majd
zengett a bezzeg, s a lett volna, ha nem tette volna, vagy másként tette volna...nem véletlenül ez a csengőhangom a kiccsaládom részirűl. a fő az továbbra is a stargate atlantis...
-
Verus
senior tag
válasz
Ticsi. #19963 üzenetére
Ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg
Lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz
Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg
Lenyeled keresztbe, éjféltől meg új nap indul, ennyi lesz
Ennyi csak, mert ennyi ez!
Szia drága Péterem!
-
Racecam
nagyúr
válasz
Ticsi. #19937 üzenetére
Ticsike, a "felnőtt" filmeket is 10 óra után vetítik, nem is beszélve a "felnőtt" csatornákról, pedig a 16 évnél fiatalabb gyerekek 22 óra után is fent tudnak maradni.
u.i.: Én nem "szeretem" a szemüveges nőket, legalábbis nem jobban, mint a szemüveg nélkülieket. Ez nem szempont nálam. De a kérdés, szerintem, így helytelenül lett feltéve. Talán úgy helyesebb: Zavarnak-e a szemüveges nők, mert...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Ticsi. #19930 üzenetére
drága ifjú leányzó, hány napja is vagy igazán aktív a fórumon? mindennemű rosszindulat nélkül, hisz ismersz. majd lesz aktív az a topik is... remélhetőleg. bár a hsz-ok 99%-át az első héten hozta össze a nép. azóta már párszor a létének értelme is felvetődött bennem...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Ticsi. #19922 üzenetére
igen. sőt, IGEN!!!
de mivel én nem vallom a "csak az a nő foglalt, amelyiken fexenek" aranyigazságot (emiatt nincs még barátnőm/menyasszonyom/feleségem/gyermekeim anyja), ezért azt mondom, nem nekem kell tetszened, hanem kedvenc párodnak, aki épp Sianis.
mod: amúgy tőled, személy szerint, egy b+ iggen érdekesen hagnzana... vagy csak nekem? mindegy, 30-án LESZ palacsinta.
mod2: az alkohol felszálló ágban... fél órát kérek, és normalizálódok (de lassú szó...)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Ticsi. #19913 üzenetére
nektek férfiaknak szeretnénk tetszeni.
és ehez nem elég fodrász/manikűrös/cihológus/anyámtyúkja előtt egy "teccek, b+?" kérdést feltenni?
(meg ne sértődj, te, szépleányzó!)
mod: esetleg egy olyan provokatív jellegű kérdés: teccek, vagy acc pízt a fodrászra/kozmetikusra/masszőrre/tetoválószalonra?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Ticsi. #19908 üzenetére
ez a másik, amit nem értek... a szőkék barnára, a vörösek feketére, a feketék szőkére, és még sorolhatnám... mi a túrónak festik 68-millió árnyalatra a hajukat a nők? miért nem elégedettek azzal, akit a természet adott? miért nem hiszik el, hogy úgy is SZÉPEK? aztán mikor a szőke nő barnára festeti a haja tövét...
főnököm: u.i.: Folyomány: Ittasan kötelező modreálni!! úgy látom, te se vagy már száraz
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest