- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz
Str8 sk8r #45450 üzenetére
Azt úgy jelzem, hogy én szívem szerint Bp.-ről (legalább a Nagykörút vonalán belülről) kitiltanám a sok idióta barom autóst.
1. közlekedhetek én gyalogosként (és jövőre kerékpárral) bármilyen szabályosan, csak én kb. napi 6-8 szabálytalanul vezető autóst látok...
2. jót tenne a BKV-nak
3. ne szennyezzük már feleslegesen a környezetet, csak mert mindenkinek az a dilije, hogy városon belül is kivagyicsávót/csajt játsszon a verdájával, legalább 80%-ban totálisan feleslegesen.Egyébként meg szép jó estét, lehet szidni a véleményért az anyámat, vigyázzatok, visszaharap.
-
kételkedem
addikt
válasz
Str8 sk8r #45450 üzenetére
A járművezetők jelentős része is KRESZ tudatlan. Ha valaki 1972-ben szerezte a jogsit, 36 éve vidéken vezet, ahol nincs többsávos út, villamos stb, ha bekerül egy megyeszékhely vagy BP forgalmába, tuti hülyeségeket csinál.
Utaztam nemrég egy 35 év körüli sráccal. A táblák, útburkolati jelek értelmezése is megoldhatatlan feladatként tornyosultak előtte. Lenyomtunk egy Nyíregyháza - Budapest - Zalaegerszeg útvonalat oda-vissza, de legközelebb ha fizetne sem ülnék be az autójába. -
venember83
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #45446 üzenetére
Plusz BITBOYS: Ugye tudjátok, hogy abszurdak vagytok? Mindig úgy kell közlekedni, hogy mindenre fel legyél készülve, és bármikor meg tudj állni, vagy el tudd kerülni a balesetet. Ez kb. 15-20 km/h-t jelent. Tessék így közlekedni. Mindenhol.
Befejeztem, mert megint én vagyok a köcsög, aki haladni akar, és szarik mások jogaira, akár negyvennel is simán átmegy a zebrán, nem áll meg, s kérdezi az ott állókat, hogy át szándékoznak-e menni.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Str8 sk8r #43931 üzenetére
Ez jó ötlet, de:
1. Ahonnan jöttem, más nem volt hazafelé, csak villamospótló.
2. Olyan nagy elvárás egy sofőrtől, ha idegen vonalra megy, hogy még az előtt tájékozódjon, mielőtt beleül a buszba? A kollégái miért tudták, merre kell menni - ők sem idevalósiak. Ráadásul nem azt mondta, hogy nem tudja, hol a megálló, hanem azt, hogy neki itt nincs megállója (holott az 1V-nek már több, mint egy éve van megállója a Raktár utcá-nál.).1010: Ezzel meg az volt a baj, hogy a sok banyatankos, mindigsiető mamka is azt mondta, hogy nincs megálló - holott van! És amikor a megállóban lévő kiírásból számukra is kiderült - akkor már kussban voltak, de elnézést véletlenül sem kértek volna, inkább elhúzták a belüket.
Amúgy meg többször is navigáltam már le Ózd-ra mentesítő buszt, mivel a sofőr tényleg akkor járt arra először - mindig gond nélkül odaértünk.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Str8 sk8r #39652 üzenetére
Szia!
Pontosan. Mondjuk ráfér, mert a busz is akkorát ugrik rajta, mint a fenékbe rúgott bakkecske... Mindenesetre szép baleset, az biztos. De milyen a pesti autós? Már egy hete ez megy mindenhol, de azért is arra megy és áll a dugóban. Pedig lefogadom, hogy ha kerül pl. a Megyeri-híd felé, hamarabb megússza, de nem... Így viszont a buszok sem tudnak haladni, ez viszont dühít rendesen.
No, de szervezem a kerülőutat Újpestre: HÉV vagy 34 vagy 134 és 204.Kételkedem: Szia!
-
bnss
veterán
válasz
Str8 sk8r #39008 üzenetére
Azért szépen kajál ez a gép üzemanyagot is!
Verus: ezért imádja mindenki, amikor jön, őrjöng a nép.
Komoly tempót mentek itt, ha jól emlékszem (utolsó előtti lassító voltam
).
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Str8 sk8r #38995 üzenetére
Időnként én is így nézek ki a visszaolvasás közben...
Bubu: Látom, Te is átérzed az egésznek a lényegét.
Ma csak ennyire vagyok használható...
Még szerencse, hogy ma nem kellett dolgoznom, mert akkor még ennyire sem tellene tőlem...
Viszont az instrumentális zenék, amit linkeltetek Philo-val, azok jók!
-
bnss
veterán
válasz
Str8 sk8r #38959 üzenetére
Mennyiét szeretné eladni az eladó a CPU-t? A lapot meg ne vedd.
---
szerk.: mennyi "okos" van a szakmai részen, hihetetlen. Lassan teljesen elkerülöm a szakmai topicokat, a sok "okos"-sal nincs kedvem vitázni. Ennyire felhigult a társaság... Tökéletesen emgértem azokat, akik emiatt kerülik a fórumot.
-
tildy
nagyúr
-
bnss
veterán
válasz
Str8 sk8r #38566 üzenetére
Ha nem sűrgős, akkor megvárnám a Kuma-t, a híresztelések alapján clock-to-clock ~20-25%-al erősebb lesz a jelenlegi X2-eseknél. A tuningolhatóságról is pozitív véleményeket lehet olvasni, de és majd a saját szememnek hiszek.
szerk.: i7-nél a két fajta tokozás még érdekes lesz.
neduddki: openvpn-t eddig csak DD-WRT-n láttam, Tomato alatt nem, sajnos.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #38566 üzenetére
HI!
mint mutkor kifejtttem tejjes dobbenetetl vettem tudomasul, hogy egy 9850es superpiben 40sec-et megy???jpo hogy van negy mag de nem keves az akkor is?
en mostnaban nem veszk mast x2-bol mint 45w-t
ha afole kell akkor a corek a e7000bul indulonak:- ) /tunoing nalam mar sok szaz eve kilove:- )/udv
neduddki
mod: sot a mostani arfelmaszat latva:- (
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
bnss
veterán
válasz
Str8 sk8r #35586 üzenetére
Szia! Kérdés, hogy maga az erősítő benne volt-e a dobozban.
Ennyiért Marantz torony?
Bubu: van ilyen üzlet, kirakva a sok mai "csodával" ennek a többszöröséért. Marantz valóban más tészta, de amikor először megláttam, azt mondtam kell egy ilyen!
A Tesla lemezlejátszótól én sem szabadulnék, mert valami gyönyörűen szól.
-
Kasza08
őstag
válasz
Str8 sk8r #31450 üzenetére
Hát ez szép. Komolyan már most félek mi lesz velem öreg koromra
Meg amiket látok, hogy miket csinálnak a mai fiatalok az idősebbekkel... De legalább ennek a 2x-t kapják vissza, amikor ők öregek lesznek.
na megyek, holnap kémia, fizika tz+földrajz felelés
Jó8 mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest