- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
dragonfx #47139 üzenetére
hát gyere bkv-val azzek... mi még itt leszünk egy darabig, bár bolondék már mennek épp. itt beszéltük meg az on topikban, nem volt privi, nincs külön topic.
yetike: azt ne mondd, hogy pár ezer forint tántorít el attól, hogy találkozz velünk... még mindig nem késő elindulni.
dragon: 2ig van nyitva. laptopoom van, még 2 óráig tart ki az akksi.
milyen buliba nem tudsz innen eljutni? a központból bárhova el lehet menni... tildyék mennek holnap valami goa buliba, én már hazamegyek kecskemétre.
-
NoLF
veterán
válasz
dragonfx #47133 üzenetére
mikor itt voltál vmelyik este a topikban, neked is lett szólva arcosharcos...
itt vagyunk a serpa klubban.
-
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #41506 üzenetére
Huh - erről most beugrott a régi jó, békebeli csatos üveges, literes nedű, amit Apám kortyolgatott kölyökgólya koromban - talán Kőbányai volt? Nem is emlékszem már rá milyen címke volt rajta...
Csak az üveg rémlik - egyszerű zöld, a tetején a porcelán kupakkal - hasonlóval, mint ami a képeden van
-
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #41491 üzenetére
Cédák - mint könnyűvérű, bérelhető örömforrások
Naná, hogy a cégnél - ez egy jó hely
Kezdő? Kovi monnyon le
Bon3ss: Na ez már beszéd
Philo: Hát hiába no - amikor a keresletet felismerik és jó marketinggel rá is cuppannak a témára
1010, _nike - sziasztok
Bub0rek: Neked is szépet
Nabakker - karácsonyfát díszítettem, pedig hol van még karácsony...
-
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #41480 üzenetére
Bakker - azt Neked írtam a születésnapodra
bandus: Klasszikus darab, az egyik kedvencem Tőlük
Legutóbbi playlist-em
-
Bubu79
addikt
-
NoLF
veterán
válasz
dragonfx #36729 üzenetére
martinit ginnel, vagy vodkával, jéggel és olivabogyóval
de a sárkány-féle oldalon ezt mondják:
A harmonikus aromájú, legfanyarabb Martini Extra Dry változatot például hagyományosan olíva bogyóval, az édeskés, kissé vaníliás Martini Bianco-t citromszelettel, a legintenzívebb ízű, édes-keserű Martini Rosso-t pedig narancs szelettel isszák szerte a világon. A tradicionális fogyasztás mellett nem kevésbé fontos, hogy a vermutok finom aromái rendkívül jól illeszkednek szinte bármilyen más italhoz, üdítőhöz, gyümölcsléhez, így hatalmas a választék az elmúlt évszázadok során velük készült klasszikus koktélokból és long drink-ekből.
-
NoLF
veterán
válasz
dragonfx #29620 üzenetére
2 van biztosan, abból tudsom mire számíthatok. másik 2 még csak alakul, azokat meg kell néznem közelebbről is, hogy tudjam, melyik legyen a befutó.
kételkedem: nos igen, most egy kicsit felgyorsultak az események... és jövő héten meg állásinterjúra megyek, lehet a főállást lecserélem, meglátjuk... ez már összesen 5!
-
NoLF
veterán
válasz
dragonfx #29612 üzenetére
az az igazság ezt a 4.-et nem tudom hogy mikor tudnám végezni, hétvégén suli van, vasárnap hadd pihenjek már egy kicsit, ne egész nap fordítsak PC game szöveget... megírom a tesztet, megnézem milyen, aztán meglátom. a határidők is érdekesek lehetnek, nomeg nem mellékes hogy mennyit kapnék érte...
-
-
NoLF
veterán
válasz
dragonfx #15467 üzenetére
hmm, itt az egyetlen gond hogy még nincs jénai sem másmilyen sütőbe helyezhető edény a pecóban, de nem rossz ötlet
mindenképp vmi főtt kaját akarok enni, a bundáskenyér meg túl pepecselős magamnak, mosogatni nem szeretek csak főzőcskézni
mod: a szomszédnéni 92 éves, szerintem a szar is bottal jár ki belőle
inkább nem mennék át hozzá.
hmm, lehet átmegyek az angol utcába, ott ilyenkor féláron adják elvitelre az aznapi ebédre főtt kaját, 500ért olyan adagot kapok hogy ihaj
-
ngabor2
nagyúr
válasz
dragonfx #10956 üzenetére
hááát, citromot én a fehér, szűretlen búzasörbe szoktam tenni, a coronitához valahogy nem passzolt. oké, van pl. az löwenweiss, az nemigényli a citromot, alapból savanykás. a dunkelek se igénylik, mert azok úgy egészek, ahogy vannak (most dobtam be egy erdinger dunkelt, úgyhogy friss az élmény). a kukoricasör nekem óriási csalódás. ennél nagyobb csalódás csak a banános sör volt.
zuhanyozni én is naponta min. 2x szoktam, ezt a gatyarohasztó időt máshogy nem lehet elviselni (és éjszaka egy szál mosolyban alszom...)
sárkány: azzal nyitja ki
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest