- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #45896 üzenetére
Hát ja
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #45887 üzenetére
Pedig így lenne helyes.
Velem megtörtént eset volt, hogy elbambult norvégiában egy autóvezető (aholis ha átják, hogy zebra fele közeledsz, akkor megállnak, kvázi szét se klett nézni), és soká vette észre , hogy át akarok mennia zebrán, ő addigra már túlhajtott rajta.na megállás, autóból kipattanás, majd norvégul aztán pedig angolul kezdte mondani, hogy jajj jajj ne haragudjak már, meg sűrű bocsánatkérések, meg hasonló, meg ne szóljak rendőrnek ha nem muszáj.
Én kb ilyen fejet vághattam:
Léyneg a lényeg: kinn nem kell szétnézni, mert az autós dolga, hogy megálljon, sőt ha nem enged át (fenti eset) , akkor kap egy szép kis büntetést is...
A poén amúgy, hogy nem is várakoztam még a zebra mellett, csak kb 1-2 méterre lehettem tőle...jahm, tudtok valami jó kis vga bizgeráló programot ? intel 82945g a chipset, tudom , hogy tudja az 1680*1050es felbontást, mert két napja ment, de ma reggelre megint 1600*1200 fogadott.
Nincs valami oylan progi, maivel rá tudom erőszakolni, hogy igenis a 1680*1050ben menjen? Kicsit elmosódottak a betűkphiloxenia : háááát.A norvégok kicsit másképp néznek azért ki , pedig...
-
NoLF
veterán
válasz
Bubu79 #45888 üzenetére
na, akkor majd ezzel védekezek én is. nem kell tudnia a kreszt, azért lépett elém, hát így járt
hát ha rendőr mondta, akkor ez a legnagyobb vicc
az elsődlegesen megmentendő érték balesetkor és minden más esetben, az emberi élet. én nem fogom a szaros autómat félteni, ha valaki úgy dönt hogy elütteti magát velem, én megpróbálom majd elkerülni.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #45887 üzenetére
Hivatalosan a gyalogosnak nem kell tudnia a KRESZ-t, nem kérhető számon rajta.
Nem hivatalosan viszont teljes mértékig igazad van.
Szia Bon3ss
Race: Igyekszem célirányosan tapogatózni
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #45883 üzenetére
Kieg.: Ráadásul tudtommal a KRESZ sem azt mondja, hogy a gyalogos zebrához érve csukja be a szemét és menjen át. Neki is kötelessége körülnézni. Legalábbis itt keleten így fogalmaz a KRESZ.
-
bnss
veterán
Sziasztok! Süt a nap, nem is rossz egy hétfőtől.
-
Bubu79
addikt
Gyümölcspárlatos jó reggelt
-
NoLF
veterán
a kutyamindenit a villamosnemjövős hidegszélfújós reggelnek.
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #45871 üzenetére
Nekem szép a reggelem, és a nap is gyönyörűen süt itt Veszprémben. Igaz a jeges szél is fúj, de alapvetően kellemes az idő.
Rafi,legyen neked is szép a napod, nézegesd benn a lányokat, egyél jókat, este meg lazulj.
Most visszafekszem aludni, mert éjszakás leszek, és előalszok.
Race : puszi !
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #45870 üzenetére
mármint az autósok nézzenek körük, hogy nem jön-e valaki a zebrán? mert akkor igazad van.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #45871 üzenetére
Mé nem?
-
bolondember
MODERÁTOR
most mondanám, h jóreggelt, de nem az.
mod: akinek az, annak természetesen de.
-
venember83
nagyúr
Jó reggelt. Eső, sötétség. Meg ismét gyalogost gázoltak zebrán, ezúttal a központban. Gondolom nem vígasztalja, hogy elsőbbsége volt. Vajon előbb-utóbb rájönnek az emberek, hogy körül kellene nézni, mielőtt lelépnének az útról?
Azért van jó hírem is, háromnapos ez a munkahét.
-
csongi
veterán
Ezt is megéltük
Végre Pákó Magyar lett
-
rarri
senior tag
Sziasztok !
Szép napot szeretnék kívánni ]mindenkinek !
[/IMG]]
[/P]Viszem Bettikét iskolába ..
-
tildy
nagyúr
Torokfájós
jóreggelt.
Azt hiszem ma a mézestea világnapja lesz.... -
csapos2
addikt
Akkor fel, vagy le?
-
Pisztillus
senior tag
No, elég volt ennyi mára, vendégek, stb., megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!
-
frame>24
addikt
válasz
venember83 #45848 üzenetére
Welcome to the gate of self-sufficing life!...
-
frame>24
addikt
válasz
Pisztillus #45843 üzenetére
Per pillanat úgy érzem, a legrosszabb, ha normális emberi kapcsolatok esélye nélkül tengetem az életem. (current situation)
Van egy érzésem, mire eljutnék addig, hogy "volt értelme szenvedni", addigra idegronccsá válok, akkó meg minek az egész?!Najó, abbahagytam a lelkizést, kösz a reagálást.
-
Pisztillus
senior tag
-
frame>24
addikt
válasz
Pisztillus #45839 üzenetére
Addig jutottam, hogy mindenképp elküldöm a CV-t, és ha esetleg behívnak elbeszélgetni, - amire (bizonyos okok miatt) nagy esély van -, akkor talán okosabb leszek.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
frame>24 #45836 üzenetére
Nehéz itt most okosnak lenni, még nehezebb bármilyen tanácsot is adni. Úgyis Te fogod meghozni a döntést, olyat, amely - valamilyen szempontrendszer alapján - Neked megfelel.
Amúgy meg tényleg más árnyalat lett az off, de ezt betudtam a Mac-nak - mégis csak egy új monitor. De most a kis fusi-ról írok - ott is ilyen.Alul a [Szerkesztve] szöveg még a régi... Amíg pl. kék vagy lila nem lesz...
Rarri: Ezt akartam is javasolni, de hát...
Bubu: Ez szerintem minden tekintetben telitalálat...
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #45834 üzenetére
És én ezt hallottam élőben is.
Race: Akkor fel sem öltözök.
Úgyis csak letépnéd rólam.
-
frame>24
addikt
Nem tudom. Lehetőség lenne váltani, visszamehetnék a civilizációt legalább nyomokban tartalmazó helyre (Pécs). De ebben az esetben az új állás "kevésbé lenne tudomány" --> nem kutatás, "csak" megszakértés. Magasabb fizu, ismerősök, magánélet, de nincsenek cikkek és konferenciák. (legalábbis nem túl gyakran)
hhhháááhhh...János: ebben az értelemben: fejleszteni, kipofozni
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #45834 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Ébresztőnek ily késői órán.
-
frame>24
addikt
Más színű lett az OFF-ba tett szöveg színe?!
j26: akkójóvanakkó
, mittudjamén, hogy mivót, hétvégén sose vagyok, előtte meg folyton pimpelték a pH-t
-
tildy
nagyúr
Jó éjtt mindenkinek, léptem...(a 7végén nem sok alvás volt, nomeg öregszem
)
-
válasz
Pisztillus #45826 üzenetére
vótam sörér
meg nagykérnyős lapostévéjér
-
sört ide bort ide
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #45821 üzenetére
Még nem nagyon derült ki a számomra, hogy mennyire vagy fantáziadús.
Ez nem kritika, csak ritkán csillogtatod meg e téren a tudásodat. Tedd meg ezt többször is.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #45819 üzenetére
Ez tökjó ötlet !
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #45815 üzenetére
December 6 nekem is elég sűrű...
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #45813 üzenetére
Sajnos most nem. Láttam, hogy december 6-án elvileg találkozó lesz, de akkor ünnepeljük nagyanyám nyolcvanadik születésnapját, így az a hétvégém foglalt. Sok ideig nincs semmi, aztán arra a hétvégére meg jól összegyűlik a program, mehetnék még árvaházba is Mikulás alkalmából, segíteni. De sajnos oda sem jutok most el.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #45809 üzenetére
Önnek egy privát üzenete érkezett
Jó éjt Lumpy
-
ngabor2
nagyúr
válasz
debrecen fele nem akarsz jönni valamikor?
viszont mindenkinek jóccakát, holnap reggel megint lesz 5 óra, hogy a franc essen bele
-
Tim82
félisten
válasz
Velem igen.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #45434 üzenetére
nem
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #45804 üzenetére
Remélem nem bánod, ha hajlott korodat figyelembe véve inkább csak egy harsány szép jó napottal, vagy estéttel köszönök és a "csókolom a kezét" köszönési formulát meghagyom az arra érdemes Hölgy látogatóknak
-
venember83
nagyúr
Nénik meg bácsik egy internetes fórumon. Hova jutottunk...
Lassan bejön divatba a "csókolom a kezét" köszönésmód is?
Kieg.: Üdv neked is medvekoma.
-
Bubu79
addikt
Szép estétet
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!