Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Szép jó estét mindenkinek!
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
nagyúr
válasz Pisztillus #44453 üzenetére
na ne kukoricázz...!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Huh, imádom a csemegekukoricát. Velem lehet kukoricázni.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Sipi16
őstag
Na ez már a büntetnivaló.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz Killing #44458 üzenetére
Nem vagyok olyan státuszban, hogy megtehessem. Meg amúgy is a banhoz indok kell.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
zolynet
veterán
túl az első napon ... hát eddig nem látok túl sok kihívást, de lehet majd adódik
azért megyek egy csütörtöki interjúra, sosem lehet tudni
mindenesetre ez a pinashen ott lödörög feszt (meg még láttam 3-4jófajtát)Life is too short to stay stock!
-
Csabee.
nagyúr
Készítsétek a sört! Ma BL
Üdv: Csabee.
-
Bubu79
addikt
Ezért most alighanem utálni fogsz - de nekem van DigiSport-om, mégsem vagyok kíváncsi a meccsre
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
pohár
félisten
Ne légy már hülye, a TV2 közvetíti
Ez a Spancserek elég jó film lett
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kisgyerekként mennyire kedveltem a Legyetek jók ha tudtuk című olasz filmet. Láttam vagy egy tucatszor.
-
pohár
félisten
"Sebesség: 1.75 GB/s (becsült)"
Hidd el, menni fog
Azta, most figyelem hogy a Marseille - Milan meccs lesz a TV2-n
Ja hogy holnap lesz a LOKI meccs, ezt benéztem[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
(Darkwood)
őstag
válasz dragonfx #44468 üzenetére
Pl.:
TV2: Olympique Marseille-AC Milan,
DigiSport: Zürich-Real Madrid
Private Spice: Eltévedt lányok!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
RoyalFlush
őstag
Azt viszont csak a DigiSport fogja adni.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
pohár
félisten
válasz RoyalFlush #44475 üzenetére
Igenigen, azt tudom
Ma is ahogy néztem, lesz vagy 7-8 meccsNini, itt egy Gabi
Csabee... ez érdekes... de ha nem, hát nem max majd mindenki leszedni a LOKI meccset, úgyis felveszik
Na léptem meccset nézni, ágyő!
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Szép estét mindenkinek!
csésze: hogy-hogy nem vagy Szkúter koncerten?
-
nagyúr
válasz Winner_hun #44248 üzenetére
nem egészen.
csak a szójáték kedvéért...Amúgy az ilyet úgy hívják amerikában, hogy 4d mozi
voltunk ilyen shrek előadáson hollywoodban, a universal studio-ban. 3d szemüvegben néztük, a 4d meg az volt, hogy a szék mozgott, amikor vágtáztak, és víz jött a nyakunkba, amikor beestek a folyóba, továbbá szemből fröcsköltek, amikor a szamár tüsszentett...
-
addikt
Elvitték a lapost, igaz 45.000 Ft-ért, de nem is nagyon számítottam többet érte, fként hogy én táskával vettem annyiért
-
nagyúr
-
dragonfx
veterán
válasz (Darkwood) #44474 üzenetére
nem érek rá...mnost írja haver shift available
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Sipi16
őstag
válasz fokukac #44482 üzenetére
Ne is mondd. Ma hagytam el a Ray-Banemet.
Na húzok olvasni! További kellemeseket mindenkinek!
-
tildy
nagyúr
válasz Kalandor #44487 üzenetére
Már 1-2 hónapja kinn van
Helyzetjelentés: Hugom haverja írta:
a kertből látni pedig 3 utcára van tőlünk
házak szeméttelep ....fák bokrok
*egnek
*szaszberken"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
válasz BlacKSouL #44352 üzenetére
UP
Amúgy vicces, kukacon kívül mostanában nem reagált rám senki. Amúgy nem izgat, de azért leírom hogy lófasz, egyrészt mert csak, bárha öncélú is, másrészt legalább van min kiakadni hogy 22:00 előtt öncélú szókimondó szöveget írok piroskarika nélkül, harmadrészt meg így gondolom
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Csabee.
nagyúr
Jelen esetben bejön mind a 2 meccsem amire fogadtam
Üdv: Csabee.
-
pohár
félisten
válasz Csabee. #44495 üzenetére
Én neten fogadtam volna a Milanra ha lett volna pénzem a Sportingbeten, de nem volt
2,90-et adtak a Milan győzelemért, egy ezressel akartam megdobni
Én szerintem holnap a Loki meccset megrakom X-re
-
(Darkwood)
őstag
-
pohár
félisten
válasz (Darkwood) #44497 üzenetére
Hát nyerni nemigen fog, azért a Pool nem kis csapat
De nafene, igyunk
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest