Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz bolondember #38998 üzenetére
Azé' tréfának még jó.ÉKE!
Kidus: De sokáig tudsz aludni!
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Pisztillus
senior tag
válasz Killing #39001 üzenetére
Háááát elég durva tréfa...
Alvás: Vonj le 6 órát, és akkor már kicsit más a leányzó fekvése! (Na most én ÉKE! )
Nézzenek már oda, hát nem elböktem... 8-at írtam 6 helyett...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
pohár
félisten
-
Killing
addikt
Tudom hogy Amerikában laksz, ezért is raktam be ezt: ""
Pisztillus, ez neked is szólt.
Lakik egy rokonom Chicagoban, meg kéne már látogatni.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
1010
őstag
válasz kételkedem #38979 üzenetére
egy jobb fotos elkér 150ezret,ebben van album,meg dvd is,és a szokásos esküvői képek
aztán mikor én voltam 1 sima kompakt géppel is egész jó képeket csináltam senki nem panszkodott
-
pohár
félisten
Warning! Beteg képregény
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #38969 üzenetére
Már hogy a *csába ne lenne? Van Ploiesti-Bukarest meg van Bukarest-Konstanca (utóbbi annyira nem biztos). Összesen talán van 200 km. Különben meg igen, itt életre-halálra megy a vezetés, csak egy maradhat. És akkor most képzeld el ugyanezt úgy, hogy bringázol és nem véd párszáz kiló acél.
-
Pisztillus
senior tag
válasz Killing #39005 üzenetére
Sejtettem, hogy tudod, de nem lehetett kihagyni...
1010: Hát igen, vannak árak... De mint írtam, a hivatalos fotós nem biztos, hogy elkapott volna olyan pillanatokat, mint én, aki elsősorban azért fotózott, mert szeretek fotózni. Pl. a készülődések, a menyasszony első feltűnése a menyasszonyi ill. már a menyecskeruhában, csokordobás, stb. Nem egyszerű kérdés, de itt biztos, hogy jó volt ez így, már csak azért is, mert nem voltam egyedül. Így aztán a sok fotóból csak összejön egy jó album, és még ott van a videó is.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #39009 üzenetére
van?
akkor csak arra nem volt, amerre mi jártunk!
Olyanok voltak, h ha ijedősebb lennék, SOHA az életben nem ülnék autóba!
amiket láttunk, tapasztaltunk... Hiába vannak jó és nagy autók, ha a dízelek mind füstölnek, és senkire nincsenek tekintettel... :S
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
válasz #38668032 #39013 üzenetére
Kolléga - téged megsütött a nap?
Milyen játék? Milyen átverés?
És ha már eladni szeretnél miért nem keresed meg ennek az oldalnak a tulajdonosait, hogy hirdess?
Bár egy cseppet érdekesen hangzik ez a csak itt, csak most, csak nektek és persze csak én duma
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
1010
őstag
válasz Pisztillus #39011 üzenetére
hát igen,én is csak kedvből fényképezek,és talán ez a jobb ha valaki igy csinalja
régen meg ugye nem is volt fenykepezo ugy mindenkinek most,talan emiatt ismardt meg ez a dolog hogy hivjunk fotost,meg talan azert hogy akit meghivunk az erezze jol magat ne csak fenykepezzen,
maonjuk ez is fassag igy mert en se csak fenykepeztem350kep meg nem tom nekem ha 100 alig volt
Bubu79
kolega egy bot lesz aki most tanul magyarul és a legujabb teszko mesterseges inteligencia csipet kapta,mert az "elerhettek engem" "ÉN, és csak is ÉN," kb a terminator 2 ben volt eltszeru utoljara[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Szép napot a jelenlévőknek!
tiv61us: rumot sörbe? Elég érdekes ízlésvilágra utal.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
kételkedem
addikt
Mond mi vezérelt pont ebbe a topikba?
Ki az a NoName?
Milyen játékban vagy adminisztrátor?
Aki már vett accot, és megkeresett, és esetleg maradt neki fölöslegben eltett pénze, annak mostmár tudok eladni ÉN, és csak is ÉN, mivel Adminisztrátor vagyok, és a Team, és a GF Team, engedélyezte minden nemzeten, hogy az Adminisztrátorok kereskedjenek az accal, akinek kell acc, annak tudok szerezni, reális áron, amennyit megér egy acc!
Ezt a mondatodat nem tudom értelmezni, pedig kétszer is elolvastam
addók átt.!!! Ezt a sort pedig beraknám aláírásba, ha nem gond
A többit már Bubu leírta
üdv Bean!
1010 a fene! Erre nem gondoltam!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
A 340 hamar összejön, ha a fontosabb pillanatoknál sorozatot engedek el - abból remélhetőleg jó lesz egy. (Szerencsém volt - mind jó lett.) Amatőrként inkább a biztonságra törekszem, és lefotózok egy mozzanatot többször, mintsem fogjam a fejem utána, hogy lemaradtam róla, vagy nem sikerült. Hely van a kártyán, akkor miért ne?
Bubu: Szerintem itt sem sokáig lesz, meg a helyesírása sem mindennapi...
Bolond: Friss bizony. Még nincs 20 perces sem...
Bon: Szia!
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
válasz bolondember #39019 üzenetére
friss reg az igazi mert még zsenge ......
asszem mindjart bannoljak
-
Bubu79
addikt
Kicsit szétszórtnak tűnik a srác - valami nagyon penge dologról lehet szó, ha már egyszer a játék nevét sem írta le - gondolom merthogy mindenkinek csak az jár a búrájában
Nem külhoni - legalábbis nem túlzottan, mert a "ragzás" nagyjából rendben van - valószínűleg nem Pago-Pago szigetekiről lett google által magyarra transzformálva, de egy helyesírás ellenőrzős böngésző ráférne a mókusra
És igen - kicsit egoista ezzel az "ÉN, ÉN, Én"-nel
Dinkaman: Nincs új a nap alatt - már privátban is zaklatják a népet...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #39023 üzenetére
Csak törökök ne jöjjenek a szétszórt piláf mellé
Eh, kéne már durmolni cseppet - ma még szemhunyásnyit sem szenderegtem, pedig hajnalban jöttem haza és éjszakára megint menni kell
Jahm - LLkedem: Nekem is duplám volt az ötösön
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
1010
őstag
-
Killing
addikt
Honnan ismered Nonamet ilyen friss ropogós reg-gel.
Botok előre!
Bubu: Nehogy ne jöjjön ide neduddki.Elmentem szórakázni, nehogy jót halljak felőletek!
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Én is adok el ezt meg azt, csak itt, csak most, csak jelentős összeg előreutalásával.
-
1010
őstag
válasz venember83 #39032 üzenetére
annyira szar ez az előre utalás,hogy van aki még beveszi az a nevetséges,
ott a paypal ha valaki annyira izgul erre használja azt,ők vissza adják a pénzt csalás esetén
-
addikt
válasz venember83 #39032 üzenetére
És mennyit engedsz a feléből ?
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #39012 üzenetére
Igen, Bukarest először, aztán Kelet-Románia és Dél-Románia és végül Erdély, ahonnan az ország bevételének túlnyomó része jön, ez a sorrend, amikor befektetésekről és infrastruktúráról van szó. Te pedig szerencsédre nem jártál Bukarestben, hogy lásd az igazi kamikaze vezetést és a kultúra negatív csúcsát.
A dízelek bizony mind füstölnek, mivel a lehető legolcsóbb gázolajat nyomják beléjük a tulajok, spórolás alkatrészeken, olajon, alkatrészek cseréje amennyire csak lehet késleltetve, csak az számít, milyen kocsi van az ember segge alatt, az, hogy miből fogja megfelelően fenntartani, az már senkit sem érdekel.
-
1010
őstag
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #39037 üzenetére
nekem bőven elég volt a hegynek le, fehér matiz kivág és a szembejövő külső(!!!) sávba kihúzása, beláthatatlan kanyarban...
vagy mikor nekem kell satuznom, h a pondró be tudja rántani a verdát Omega elé, különben csatt...
Egyszerűen.. Na meg a sok akklimatizálódott magyar... Faluban el tud menni mellettem 60-70 körül, bezzeg hegynek fel a szutykos f-asztra nem bírt harmincnál többet menni, de nem takarodott volna a belsőből, h elengedjen...
na mindegy.
élmény volt, szerintem van pár ősz hajszálam..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
zolynet
veterán
bfüred strandbelépő 780huf pffff, de nagyon klassz volt
Life is too short to stay stock!
-
tiv61us
őstag
válasz Psychonaut #39040 üzenetére
egy szobaban vagy kettoben
es mind fiu?
orgia"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
legiaap
félisten
Halihó!
Szerintetek 21-én 11:00 körül már lehet használni a Pesti alsó rakpartot az Erzsébet hídtól a Margit hídig?
Ugye a tűzijáték utáni rendrakás miatt kérdem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #39047 üzenetére
Bolond lyukból bolond szél fúj?
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest