Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
7
addikt
Elozmeny:
ON TOPIC [Mindent bele!] - Archívum I.
Szeretettel megnyitom ezt a topicot Mindenkinek, aki egy kicsit "lazábban", kötetlenül szeretne beszélgetni itt a Fórumon bármiről, ami csak érdekli.
Itt minden téma "ON"-nak számít, ahogy a címben is szerepel. A Fórum szabályzata természetesen ebben a topicban is érvényes, azonban megpróbáljuk azt, az ésszerűség határain belül, egy kicsit szabadabban alkalmazni, értelmezni. Itt nem szól rá senki senkire, ha esetleg értelmetlen, vagy annak tűnő hozzászólást ír, viszont arra sem, aki az ellenkezőjét teszi.
Ez a topic nem kíván sem konkurenciája, sem alternatívája lenni a régi, nagy hagyományokkal rendelkező OFF TOPIC-nak. Senkinek nem kell választani, bárki írjon oda, ahová csak szeretne. Ha úgy tetszik, mindkettőbe.
Mod.: Aki esetleg még mindig nem érti az okokat, a motívációt, itt leírtam, hogy az én szemszögemből hogyan látom ezt. - 2008. 06. 01.
Race
Jo csevegest!
[ Módosította: Thrawn ]
-
Csyppa
senior tag
HÖ!
ON.
[ Szerkesztve ]
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Bub0rek
tag
Sziasztok.
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
elmoraan (r)
aktív tag
Nofene, új ON? Akkor ezennel felapplikálom a jobb oldalra.
(Reset ON, all channels open, standing by. )
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
|*HayHa*|
aktív tag
Hát sziasztok Csak azért vok itt mert Bubi mondta Akkor innentől én is tagja leszek az On topiknak.. XD
philoxenia: ÖRÜLSZ? HÁÁÁ XD
#### I <3 Deutschland ####
-
csapos2
addikt
Böf...
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
BITBOYS
addikt
-
|*HayHa*|
aktív tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz |*HayHa*| #19 üzenetére
Ez egyszerűen nem így van, talán egy tag van a PH!-n akit nem bírok, annak is oka van, Veled nem volt semmi személyes nézeteltérésem. A szurkapiszka az a poén kedvéért van időnként csak, de ha zavar szólj nyugodtan, nem biztos, hogy észreveszem ha megbántok valakit, én még más szabályok szerint szocializálódtam anno....
Bitboys: nemigen olvasok aláírást mostanában már...
[ Szerkesztve ]
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz philoxenia #22 üzenetére
Ja összekevertelek Bordoival Ő nem nagyon bír
-
BITBOYS
addikt
én még más szabályok szerint szocializálódtam anno....= mad max korszakban nevelkedett
szerk: most jött be egy úriember és nem egyszerű hangnemben megkérdezte, hogy xy-hoz mekkora garanciát kap Most sírok...
[ Szerkesztve ]
-
Bub0rek
tag
Remélem, nem én vagyok? De amúgy ez érdekes, hogy veled jól eltudok beszélgetni, nem mint a tőbbi modi-val, talán mert tőlük félek egy kicsit. ezt nem nyalizáskép mondom, de te rendes is vagy. A múltkór is megkérdezted a kezemet. A tőbbiek, meg nem. Na mindegy. Ez van. Amúgy, hogy vagy ,és mi van veled? bubujékról mittutsz?
yetike: Szia. Neked, hogy telet a hétvégéd, főleg a szombati napod?
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
Nyugi, majd felavatják ők is az ON 2-t! Tényleg, hogy van a kezed? (amúgy elsőre azt olvastam, hogy mekérted a kezemet... )
BitBoys: Nem egy egészséges dolog, de tény: van amikor inkább jobb kimenni rágyújtani...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
philoxenia
MODERÁTOR
Van mikor én se nézek be ide napokig, Bubuval is régen beszéltünk... Most nézem alig írt mostanában a PH!-n...
Bitboys: 14 voltam, mikor kijött , persze csak évek múlva került be az országba és csak videón. Azt hiszem moziban nem is igen vetítették nálunk...
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
engem zavar a szurkapiszkád irányomban...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
7
addikt
Hinnye, spuri van, negyed ora mulva zarjak a geptermet. Na akkor nekilatok elintezni a legfontosabbakat, aztan megyek vissza a kollegiumba
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #33 üzenetére
Persze, de engem nem zavar, hogy Téged zavar...
-
Bub0rek
tag
válasz Pisztillus #27 üzenetére
Holnap megyek kötőzésre, akkor mondják meg, mikór veszik ki a fém szálakat az ujjamból. Időontod add a dr nő. A mai világba már semin se kell csodálkózni. Mostmár a nők kérik meg a férfiak kezét.
-
Pisztillus
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
nagyon pörög a topik...
-
Pisztillus
senior tag
Na ja... Hajtunk a második 50000-re...
BE: Az ON 1. Lefele a süllyesztőbe...
I*HayHa*I: Na azt azért megnézem! Szerintem Guinness bejegyzést érne...
Ngabor2: Az igazat, amit hallani szeretnénk!
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz Pisztillus #40 üzenetére
jaja ma még meg kell hogy legyen Ngabor2! Örülsz hogy itt vagyok:
-
ngabor2
nagyúr
válasz |*HayHa*| #43 üzenetére
ha picit visszanézed az on topic előző számát, akkor igen gyakran láthatod a [Szerkesztve] feliratot, nomeg azt, hogy 1 hsz-ban többeknek megy válasz. az éjszakai topikban sok-sok 1-szavas, értelem nélkülinek szánt hsz is elmegy. itt ne süllyesszük már le addig a színvonalat. maradjon ez a topik az értelmes ph-zók fáradtgőz-kiengedő topikja, ne pedig egy igen szűk baráti kör szófosás-gyűjteménye
Piszillus: más körökben szocializálódott a fiatal.
[ Szerkesztve ]
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz |*HayHa*| #46 üzenetére
Ez a kisregényed egy burkolt takarodjak már el innen volt? xDDD
úgy értelmezted?
btw a kamionsofőrökhöz miért társítod a buta kifejezést? egyik haverom (szintén ph-s) is kamionsofőr, az egyik legértelmesebb ismerősöm. ha kocsi, vagy elektronikai probléma van, először őt hívom.
# 48: tedd, ahogy érzed.
[ Szerkesztve ]
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz Winner_hun #49 üzenetére
Háááháá 50!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZ EGÉSZ ON TOPIKNAK HOGY ÉN ÍRHATTAM MEG AZ 50HSZ-T!!!!!!!
Na látjátok nem mondtam meg hogy az enyém lesz?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest