Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
NoLF
veterán
no én akkor elviszek egy 5 literes heineken bulihordót a házibuliba, csak lesz ott rövid...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zoltanz
nagyúr
A Gopher pontosan, hogy működik és mért jó?
Azt értem, hogy Gopher rengeteg információt nyújt, menüs rendszernek köszönhetõen sokkal könnyebb megtalálni, amit keres. Itt is találhat ugyan letölthetõ file-okat, a hangsúly azonban inkább az írott szövegen van. A világ különbözõ Gopher szerverein mindent megtalálhat, amit keres.
És míg az FTP-nél, ha valahova bejelentkezett, akkor csak azt a szervert érte el, addig a Gopher szerverek egymással szoros kapcsolatban vannak. -
pohár
félisten
válasz Psychonaut #44900 üzenetére
De még hogy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Killing
addikt
válasz Psychonaut #44898 üzenetére
Mért, talán neked nincs?
Pénteken nem szokásom leckézni, inkább vasárnap. Akkor hétfőig legalább megmarad a fejemben. Persze ha csütörtökön van biológia óra az már más tészta.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz Psychonaut #44906 üzenetére
[link]
Mondjuk én is írtam (lóf@szt, inkább másoltam) már Egri csillagok olvasónaplót a budiban, óra előtt.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
neduddki
nagyúr
HI!
na igy sem jartam meg, hogy Farago Andras muvesz ur operetjera duguljon be a fulem:- )))
Szoval Oeprettsinhaz evadnyito volt es a Neoton musical promora tevedtunio da, majd nemi kaja utan visszertuenk az utilso blockra es ngyaon JO volt, aki nem votl ott aszt folotteb sajnahassa ugyanis Vago Bernadatt igencsak novos latvanyt nyujtott /IsteniSeggeVAN:- )))/ meg ha Baranyai Annamria siman lenekelet, de akkoris ojja de ojjanmozgasa van, meg ojjande ojjan jo ..... khhhmmm mint mar mosttam:- )))udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Killing
addikt
válasz Psychonaut #44909 üzenetére
A terem zárva volt, a tanár meg különben sem díjazná. A 3. meg az hogy ott szoktuk az energiaitalt inni. A múltkor elvettek tőlünk 3 üveg ilyet:
Nem vagyunk egyszerű manusok, 58-kor elindulunk a kocsmából a suliba, elvégre első a csocsó.
mod: JOCCAK'!
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
neduddki
nagyúr
válasz zolynet #44912 üzenetére
HI!
Tevecc, gysn par ora es a gyerekmusor kezdodoik: lasd a szombati musosr:- )))
udv
neduddki
mod: ha mar 75-ben nemi szukossegei akadnak....
mod: Psychonaut: igen kivalo musor volt,sajnos Foldes Tamastol lecsusztam, de Topi muveszur szokas szeritn hozta magat, na es a musicaelsek is fantoripidaks voltak;- ))) /es azert nemi vozilassi dolog is akat mint mat emlitetm VB hmmmmmkmmm:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Szép jó estét mindenkinek!
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
pohár
félisten
Mekkora akció, tisztára megéri megvenni ilyen leárazás után is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz bolondember #44924 üzenetére
Kár hogy a debreceni CinemaCity-ben nem adják, pedig megnézném
No sebaj, holnap úgy érzem másodjára is látni fogom a GI Joe-t haverom jóvoltából"Kűdd meg!!"
Ezen még holnap is tudok majd röhögni azt hiszem
-
BlacKSouL
addikt
Dreher Tóni bakja azé a sűrűn masszívabbak közé tartozik a jelenlegi kommersz piacon. Ha bakot akarok azt veszem.
Most viszont alvás, mert a folyadékhiány és az álmosság elegye idegrángásossá teszi a jobblábam.
Hogy este meg mi vót.... homály fedje, bár tisztán, színjózanul de szenvedéllyel töltöttem. Még magamhoz nem nagyon tértem. 2 napom van agyalni rajta.Jóéjt..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
pohár
félisten
válasz BlacKSouL #44926 üzenetére
Jó éjt neked is, én is megyek aludni, holnap 9-kor kelés, megyünk mozizni
-
Killing
addikt
válasz Psychonaut #44913 üzenetére
Mert az osztályfőnök nem tolerálja, azt mondja hogy pörgünk tőle mint a Chemotoxos légy.
Egyébként jóreggelt!
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Bubu79
addikt
válasz Killing #44929 üzenetére
Szombaton hajnali 6:45-kor már fent vagy? Megsütött a Nap, fiam?
Aludj még egyet
Egyébiránt pálinkás gyóreggeltet
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Killing
addikt
válasz Bubu79 #44930 üzenetére
Egy kiadós hasmenésnek köszönhetően már 5:20-kor is fent voltam. Próbáltam aludni még egyet, de közeledett a reggel és már szvsz nem volt értelme.
Ha pedig én lennék a fiad, valószínűleg letagadnád.
-
Bubu79
addikt
válasz Killing #44931 üzenetére
Aludni mindig van értelme - kérdezd meg Garfield-ot, agy valamelyik haverját a dologról...
Vidám program már hajnalban absztrakt mintákkal díszíteni a porcelán székesegyházat, de azért nem irigykedem
Mondasz valamit"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Killing #44933 üzenetére
Egy igazi művész nem válogat a vásznat illetően, bármire remekel
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Killing #44935 üzenetére
Gondolod sikered lesz, amint a rajztábla fölé kucorodva guvadó szemekkel koncentrálsz a remekműre?
-
Killing
addikt
válasz Psychonaut #44937 üzenetére
Egy HB-s ceruzának nincs túlzottan kellemetlen illata.
-
kételkedem
addikt
válasz BlacKSouL #44926 üzenetére
Ha ez virágnyelven azt jelenti, hogy becsajoztál, akkor egészségedre!
Tóni bácsi bakja tényleg egész jó!Bubu: ez a porcelánra fröccsenő szösszenet ismét nagyon képszerűen volt megfogalmazva!
Killing: széntabletta, imódim, reasec. Alma, sok víz, keksz, pirítós, főtt krumpli. Jobbulást!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Killing: A Reasec-et nem fogod recept nélkül megkapni. Ha patikába mész, helyette Bolus adstringens, az egy kicsit fertőtlenít is. De a széntabletta vagy az Imodium (Lopedium) is jó.
És egy OFF kérdés: Mennyiért lehet eladni egy FuSi Esprimo U9200-as notit, ami kb. 1 éves. Paraméterei: Celeron 540 1,866GHz CPU, 2GB RAM, 12" 1280x800 monitor, Intel X3100 VGA, 120GB HDD, DVD-író, Atheros Wifi, bluetooth, webcam, 6 cellás akku, Windows XP Home SP3 oprendszer.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Sipi16
őstag
válasz Bubu79 #44932 üzenetére
Addig nincs gond amíg nem térdel elötte.
Na lassan kezdödik a melódia...
Reggelt!
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Killing
addikt
Kétlkedem, Pisztillus: Ez csak a tegnap esti össze-vissza zabálástól volt, nem állandó, habár volt már olyan is, naná hogy utazás közben. De azért köszi a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz Pisztillus #44940 üzenetére
Abszolúte nem vagyok képben, de szerintem kb 80k HUF
A szakértők itt rendelnek.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
válasz kételkedem #44943 üzenetére
Köszi, feltettem a kérdést ott is!
Hmm, milyen szép szimmetrikus számú hozzászólás, oda-vissza nézve ugyanaz...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Killing
addikt
válasz Pisztillus #44944 üzenetére
Én az 50 000.-re fenem a fogam.
Yetike vetélytársat kap majd. Habár neki könnyű, zárja a topicot és beírja hogy 50 000.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
jóreggelt.
a b.zeráns szomszéd ma is felkeltett 6:30-kor. nagyon kezd a tököm tele lenni...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Killing
addikt
válasz fokukac #44946 üzenetére
Bumm egy saller.
Nekünk a 'nyaralóban' vannak roma szomszédaink, én Bódi Gusztira meg a társaikra szoktam kelni...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor