- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
trassher
addikt
Kedd óta nem ittam semmit.
Szombathy István utcán lakom albérletben. Kinéztem az ablakon,baszott nagy köd. Elnézek a szembenlévő panel felett ahol látok egy fix, jól látható fénygömböt, vmilyen épület tetején. Meg nem mondom mi van ott most hirtelen de a lényeg hogy a Fórum irányába néztem. Egyszer csak egy apró fénypontot látok meg. Majd eltűnt, 1-2 másodperc múlva újra megláttam majd elindult egy véletlenszerű pályán. Rögtön ezután ugyanilyen fénypont, ugyanilyen véletleszerű pályán. A cigi majdnem kiesett a kezemből (mielőtt kérdeznétek nem, nem repülős cigi). Elkezdték egymást követni majd eltűntek. Most visszamentem az ablakba de már a már leírt épület tetején lévő fényt látom.23:11kor megint kinéztem és ennyit kiáltottam ki az ablakon: Hogy az Isten kapná a f@szára az ilyen hülyéket akik negyed 12kor a panel tetjén ugrálnak ledes fejlámpával.
Egy távolabbi panel tetején ledes fejlámpában emberkék jönnek-mennek. Ritkult a köd és már ki tudtam venni mit is látok. Na erre megyek is szívok egy cigit.
NoLF:Ukrán ufókat gyakran látok. Ukrán vámos a becsületes nevük és imádják lehúzni az embert a határon.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest