- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
hejesírásó #5888 üzenetére
Nem az én mondandóm, csak találtam egy esetleírást, és gondoltam, bedobom ide. De majd csak este, amikor minden figyelő itt van.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #5896 üzenetére
Desznyókór elleni? Múlt héten hétfőn nekem is megvolt - jövő héten hétfőn pedig jön az átlag influenza elleni is - céges juttatás
Ne sz@rj be - én is csak azt vettem észre, hogy nyúlnak a füleim és lekonyulnak, valamint időnként röfögve kacarászom azóta
-
csapos2
addikt
Látom, figyel az öreg. Nagyon helyes. :-)
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #5893 üzenetére
hhö... gyíkgyuri!
-
7
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #5887 üzenetére
baszki, úgy megilyedtem, h gyíkká változtam.
tudod milyen nehéz így gépelni?!
-
NoLF
veterán
benn az ebéd, de mintha valami hiányzott volna...
egy jó palacsintára lehet beneveznék még. -
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #5890 üzenetére
Van ugyanez tejeskávé árnyalatban is?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #5887 üzenetére
Ha most megsértődsz, harakirit követek el magamon ( nem ér szurkolni!! ) - nem azért írtam
És nem ér javíttatni holmi nagybetűssel, mert hüjét kapok!
Bájos amazon - ez a gyári színe?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #5884 üzenetére
Lyaly! (
)
Értem én, értem, hogy villanymotor, de mi hajcsa?
Persze spórolni így is lehet az alkalmon - míg bámul, addig sem iszik a férfinép
Kérdés, hogy mit szólnak a dologhoz az őket kísérő fehérnépek
Bakker - lehet, hogy ebédelnem kéne? Mintha megint előtört volna belőlem a kötözködő ÉN!
-
Bubu79
addikt
válasz
csapos2 #5870 üzenetére
Ez puhatolódzás volt csupán részemről, hogy vajon virágnyelv címszóval valami ilyesmire gondolt-é Kételkedem, kinek válaszom nem, a kérdés az volt, hogy szabad -e kocsányon lógó szemekkel bámulni a menyasszony kibuggyanó kebleit, vagy esetleg aki így tesz, az számoljon valamiféle retorzióval?
-
csapos2
addikt
Kedves Télapó!
Az idén igen jó gyerek voltam, mondhatni kiemelkedően alulmúltam önmagam, szóval arra kérlek, amennyiben lehetséges, kicsivel több csokit hozz az eddig bevált mennyiségnél.
Köszönöm kedvességed, és remélem a guminő - amit tavaly küldtem - még bírja a strapát.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #5872 üzenetére
ezek ilyenek, hallod.
-
pohár
félisten
Én is talpon már...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #5868 üzenetére
De romantikus, kár volt beleköpnie a vőlegénynek.
-
kételkedem
addikt
válasz
Csabee. #5862 üzenetére
Nem.
Dolgozom.A két szóból egy rövid tőmondatot is össze lehet állítani és még a valóságot is fedi
Bubu: elvesztem a szirmok között! Most az a kérdés, hogy a menyasszonyt meg lehet-e csinálni az esküvő napján?
Régebben láttam egy videót, ahol az ügyes mozgóképes megörökítette, amint a menyasszony menyasszonyi ruhában huncutkodott a ház falánál, aminek csak a vőlegény felbukkanása vetett véget. -
bolondember
MODERÁTOR
a vidanet egyen sünpetét gyorsítóval.
ígérik, h jönnek kilencre, elöttem felreménylik a home office, s minden azzal járó kellemes gondolat; ha márúgyis jönnek, otthon maradok. késnek köbö negyed órát, fejcsóválnak, majd közlik, h nem tudják bekötni most. majd valamikor máskor.
Mert csak egy ér jön le a póznáról - kérdem én, nincsen valami papírjuk, NEADJISTEN rendszerük, AKÁR számítógépes, h az ilyet kivonulás elött meglessék?!és emellé még folyamatosan bunkóznak.
ehh.
úgyhogy, itt vagyok a hön szeretett irodánkban, ahelyett, h otthon kergettük volna egymást a macskákkal...
amúgy jóreggelt.
-
Csabee.
nagyúr
De szar idő van...
Ti twittereztek?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #5858 üzenetére
Szabad-é vajon a nádszál királylány bimbózó rózsaszálát, mi kikandikál a szűzies szépséget szimbolizáló, hófehér szirmok közül, mik testét borítják azon szép alkalom előtt, melyen kacsóját legénykéje kezébe helyezvén boldogító igent sóhajtván visel - szóval szabad-é eme bimbózó szépségre más kandúrnak egyáltalán szemet vetnie, kívánó tekintetével ostromolnia amaz szirmokat, hogy mutassanak még többet az eltakart bibékből, avagy nyakonvágás terhe mellett lehetséges-é csak ily merész tettre vetemedni ily nyitottság láttán?
-
csapos2
addikt
válasz
hejesírásó #5851 üzenetére
A lányodat nem, de a feleségedet igen? Mindkét esetben ugyanolyan gondolatok merülnek fel a kiéhezett hímekben. Így nem értem, hogy tehetsz különbséget. De elfogadom, hogy különbözőek vagyunk, így dolgokról vélekedhetünk másként.
Tatter: Pedig tegnap ráakadtam egy igen érdekes kérdésre, amit itt merészség lenne megvitatni. De, ha nem marad más, akkor biza ide fogom beírni. ;-]
-
Mawyx
őstag
Ez a nap is pont olyan s*ar, mint a többi
-
Bubu79
addikt
válasz
hejesírásó #5844 üzenetére
Azért ezt így tálalni cseppet túlzás...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
csapos2 #5850 üzenetére
én szeretem ha nem csak otthon mutatja meg h Ő nem nyuszi. ha csak otthon mutatná meg azzal elfojtaná a ribancot, és mint tudjuk az elfojtott dolgok visszaütnek vmi deviancia formájában. én kifejezetten imádom ahogy megpukkannak a nők és kiesik a pasiknak a szeme.
ha a másik oldalról nézem, nem látnám szivesen a lányomat ilyenben.
-
csapos2
addikt
válasz
hejesírásó #5847 üzenetére
Hát ez a ribanc nem csak lappang. Ez erősen kiütközik. Otthon lehet, sőt legyen is kicsit kúrvás, rendben, de azért ezt túlzásnak tartom. Miért megy férjhez, ha mindenkinek meg akarja mutatni milye van? Végül is mindegy nekem, csak megjegyeztem.
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #5843 üzenetére
Rendben, de a profi "bullshit" nem baromság, hanem tömegek számára érthetelen. Nincs annál szarabb, mikor nagyviziten fölötted orvoslatinul tárgyalnak, te meg érted, és tudod hogy fasság...
-
Móci
addikt
válasz
De jó bögyös a néni!
Én is dúskálnék szívesen benne... -
csapos2
addikt
válasz
Ne vedd sértésnek, de ilyet csak egy ribanc vesz fel az esküvőjén.
Egyébként ja, a kekszre gondoltam.
-
NoLF
veterán
válasz
hejesírásó #5839 üzenetére
ezaz, összehozunk egy komplett adatlapot!
az illusztrációt én biztosítom.
tbs: ne gondold, hogy érdekel bármennyire is hogy igaz-e ami le van írva
-
csapos2
addikt
Csiganyálas jónapot!
Az az éjszakai téma szokott még menni, amit a gaz és hataloméhes moderátorok, mindig zárkolnak nappalra?
-
NoLF
veterán
kollegákkal elkezdtük gyorsan mi is gyártan ia bullshitet
aszondjahogy:
Lézernyomtató = Fénymodulációs elektronkülönbözeti képalkotó rendszerű dokumentum előállító készülék
Beépített hálókártya = Panelszinten integrált IP alapú digitális kommunikációs csatorna szélessávú kétirányú adatátvitelhez
Érintőkijelző = Digitális koordináta-receptoros, precíziós pozíció detektáló rendszerű interaktív kezelőfelület -
Móci
addikt
válasz
hejesírásó #5835 üzenetére
Pont hogy nem...
Mindegy, leülök magamtól is. -
NoLF
veterán
válasz
hejesírásó #5832 üzenetére
jaja, pont erről beszélek. pedig ami nála van, szinte tuti, hogy ugyanilyen... no mind1. egyébként meg sajnos kétségbeejtően jó a konkurens új gép, gatyafelkötés needed...
egyébként ha nem is 100, de olyan 75%-os vagyok, s mivel a munka nem fog magától elvégződni, be kellett már jönni.
-
NoLF
veterán
lol, a konkurenciánk a jól bevált "nagyon tudományosnak hangozzék, hogy senki ne értse, ezáltal nagyon profinak tűnjön" típusú, a mai lézerfénymásolók 90%-ában használt technológiákat a következő marketingbullshittel nyomatja a júzer fejébe:
"Elektrosztatikus lézer másoló, indirekt képátíró szalagos tandem technológia"
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Már rohanok is. Csak elpostáztam a hiányzó adataimat a munkaszerződéshez.
Majd még leszek kora este, vagy napközben mobilról.Bye!
-
Móci
addikt
Szép jómunkás reggelt!
-
NoLF
veterán
a munka hőse ismét csatasorban
-
hejesírásó
senior tag
kilukad a hasam! tökre megérzem h korán keltem, dolgoztam és nem ettem, de bezzeg a kúlámat bevittem
én hülye. önkontrolt kéne tanulnom.
-
kételkedem
addikt
Szép napot mindenkinek!
-
Sipi16
őstag
válasz
hejesírásó #5818 üzenetére
4kor? Mikor kezdesz dolgozni, hogy ilyen korán kell kelned?
-
hejesírásó
senior tag
Hajnalodik, kiugrom az ágyból
A munka már vár reám!
Én kedvelem a gyáram, nagyon kedvelem a gyáram,
Hisz ő ad nekem munkát, amiből élek.
Ha gépre nézek,javul a hatásfok!Mérnök. hejesírásó a mérnök,
Hűbele, bumm, bele, mindig van innovatív ötlete!lálálá láááá lá lá
by: kóccal tömött mérnök mackó
-
Sipi16
őstag
Ezt az aludni nem bíró bandát...
Reggelt minenkinek!
-
hejesírásó
senior tag
ugye! már bent dolgozom én is.
Jó reggelt!
-
Csabee.
nagyúr
Hej de korán van
-
Bubu79
addikt
Kalbász, sör és nyugalom - távlökő a kezem ügyében, szemhéjak fél állásban. Hajrá!
-
NoLF
veterán
na kész a holnapi ebéd, az édes-savanyú csirkecici cayenne borssal, meg persze a szokásos fűszereimmel. rizst kellett hozzá csinálnom, de ebédre az még belefér. viszont meg kellett kóstolnom... egy kis portugieser mellé jól csúszott
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia