Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Vazze milyen undorító műsorok vannak,most futottam bele mtv-n zen ökle című csodába.

-
Csabee.
nagyúr
Jó ez a Gálvölgyi show

-
Sipi16
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
1000 hála
, én is leszedtem ezt, de nem akart semmit csinálni a próbaverzió miatt. A szoftverbázisos nem nyekergett. 
-
BlacKSouL
addikt
Meguntam az internetet mi a teendő?
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Holnap nincs suli, és megnyertük a a honlapkészítő versenyt.

csak ennyi.

-
BlacKSouL
addikt
Uhhh És ez nekem megvolt kazin
Lehet cikizni -
bnss
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Sokára esett le, hogy nekem címezted, inkább csak Bon, ha lehet. Köszi.
Még várjunk egy kicsit ezzel a témával...

-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Már párszor elsütötte mint nyuszika a puskát.

-
neduddki
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
-
ABE
őstag
Tud valaki olyan emberkét, aki a 8. kerületben elszállítana feleslegessé vált bútorokat ingyen (a bútorért cserébe)? Nem akarunk vele sokat vacakolni, de kirakni sem akarjuk illegálba... Ezekről van szó (ez most nem reklám akar lenni, csak nem akarom ide bemásolni az egészet): [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Sőt, nagyobb élvezettel is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Teljességgel képtelen vagyok az önálló gondolkodásra, így aranyat sem köpök - mind régi, elcsépelt és ismert frázis - kicsit kombinálgatva legfeljebb

Bon3ss: Tologatva az autót határozottan kedvező fogyasztást is lehet összehozni
Kilométerenként rengeteget lehet spórolni a benyával 
-
hejesírásó
senior tag
neduddki! csak nem te vagyol?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Hát jeleztem én akárcsak egy halovány jelzővel is, hogy mit kellene csinálniuk közben azoknak az aprómajmoknak? Rossz az, aki rosszra gondol

Csabee.: Tessék szépen magyarul beszélni, a fórum nyelve is ez - matekul nem beszélünk, mer' az egyrészt fárasztó, másrészt nem szeressem

Sipi: Partition Magic-kel igen, a lemezkezelővel nem biztos, hogy engedi, hogy túrd a C meghajtót.
-
Sipi16
őstag
Jó estét mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki ismer-e olyan programot amivel vindózból lehet winchestert particionálni?
Köszi a gyors választ.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Á, egy megszokott nap a prohardveren. Csak át akartak műtetni, rám izgultak, apróságok.

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ma kaptál hideget-meleget, de Bubu szavai még engem is elborzasztanak!

Neked pedig egy talicska aprómajmot, kik hátad mögé kerülve létesítsenek szoros ismeretséget ánuszoddal

-
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek!

Medve: ezt most köpted, vagy már ismert volt időszámításunk előtt is (csak én aludtam át az évmilliókat)?
-
Algieba
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
A munka-létra alján kezdem, de szorgalmas méhecske üzemmódra váltva, hamar feljebb léphetek.
Ráadásul telefonok közt leszek! Annyi tesztet írhatok!Most pedig lépek. Bye!
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
-
bnss
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
Killing
üzenetére
Mint említettem vannak topikok, ahol csak vele foglalkoznak - dobd fel ott a dolgot, nagyobb sikered lesz

Véncsont: Grétsy tanárúrnak küldök sok-sok csókot - bibircsókot, Neked pedig egy talicska aprómajmot, kik hátad mögé kerülve létesítsenek szoros ismeretséget ánuszoddal - itt ülök egy teremben, ahol 11 monitort bámulva hol egyik, hol másik pittyeg bele a gondolatmenetembe, az is csoda, ha még emlékszem a mondat végén, hogy mit is kezdtem el pötyögni

-
Tim82
félisten
válasz
Algieba
üzenetére
Killing: ilyen reakcióidővel eddig hogy maradtál életben ebben a farkastörvények uralta világban? Egyébként meg Race fog róla tudni, ugyanis valahova be is kopizták a PH!-n. Meg is van.
# 5746: akkor némi késéssel csak eljutottak hozzád is az események, kár, hogy már semmi újdonság-értékük nincsen.
-
venember83
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
A Miért moderáltuk témában igen. Különben egy hetet kapott egy elég szemét script linkeléséért.
Bubu: Egy ezzel is elég, plusz a lehetutálni két külön szó. Üdvözöl Grétsy László tanár úr.

mod: Már csak az egyik ezzel szócskát kell törölni.
-
Algieba
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
XI. kerület, Gazdagrét, ismerősnél szobát bérelek. A munkahely szintén a XI. kerületben van. Az egyik mobiltartozék forgalmazó nagykernél leszek áru-összekészítő.
Szerk.: Tim82:

-
Killing
addikt
wehehehe, ráb*szott a mester.
[link] -
hejesírásó
senior tag
válasz
Algieba
üzenetére
azt h mi jó rá nem tudom, de tudom h mit ne csinálj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne vegyél ki teafilterből kamilla teát, ne áztasd be vízbe, és ne gyömöszöld a füledbe! évek után is üszkösödött kamilla darabokat fogsz kiszedni a füledből!

Gratulálok! Bp-en hova? hol dolgozol? hova költözöl?
-
Algieba
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Szia!
Egy orvosi kérdés, fülfájásra mi a jó? Alapvetően nem vagyok fülfájós, csak a nátha keresi a búvóhelyet és a bal fülemet nézte ki magának... -
Algieba
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
A munka annyira "van", hogy már mától dolgozhattam volna, de csak egy váltás ruhát vittem magammal és az itthoni dolgaimat sem zártam le.
Keddtől állok munkába.
Fel vagyok véve. A papírokat intézem, hogy kedden elolvasás után alá tudjam írni a munkaszerződést.Szerk.: Tim82: Igen, hétfő este (nagyobb táskával a vállamon) GO főváros. Kedd reggel GO munka.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hű, köszi, ez jó.
(Szép klingon hölgy
) -
Algieba
őstag
Szép jó estét mindenkinek!

-
válasz
venember83
üzenetére
ja, nekem má' minden nap ajándék

-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
ezt indexes brit tudósok csinálták?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Mennyi ideig és hányszor érdemes melegíteni. És melyik területet főleg?
Megtaláltam a lámpát, kb 10 percig melengettem, eléggé közelről, amennyire még bírtam. Közben lassan forgattam a fejem. -
venember83
nagyúr

A buta motor mindenit.
-
bnss
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Úgy kaphat, ahogy a két népszerű rádiót is leváltották.
Bubu79: az, sajnos.
Pisztillus: nem értem meg az ilyen embereket, mire jó ez...
-
venember83
nagyúr
Nem sok választ el a 9-es aránytól, s akkor akkora lesz a e-péniszem, hogy csuhaj. Csak nehogy kiverje a szemem. Érdekes szókapcsolat. No mindegy.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
hírekben ezt mondták
-
Csabee.
nagyúr
De messze van még a nap vége....
-
Csabee.
nagyúr
De messze van még a nap vége....
-
-
BlacKSouL
addikt
Olyannal is összefutottam már, és egész fura, de mégis elviselhető. Ez viszont borzalmas. Én régen kisgyerekkoromban szerettem pl. a kétüteműek szagát, mert édeskés volt, sőt némelyik teherautónak is kellemes volt a szaga, de a mostani dízelek már inkább kesernyések, és nem jó illatúak. Ez meg kifejezetten rossz.
Más: Nemtom vótmá? : [link]
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha igazán ínycsiklandóra vágysz, akkor keríts egy zőccséges mercit, vagy hasonló korú egyéb dízelt - ezek között akad szép számmal, ami étolajjal üzemel, még az is megesik, hogy sültkrumpli illatot böfög fel magából

A legjellegzetesebb egyébként dízelek közül szvsz az IFA buké

Bon3ss: Szomorú az biztos - tiszta amerika

-
bnss
veterán
Szép napot!
Sajnos van, akiknek gyászos a mai nap: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Az eddig általam tapaszalt legirritálóbb és legkellemetlenebb dízelszag a tőlünk 4 garázzsal odébb lévő X3-as BMW-ből jött. Lehet hogy csak az elején ilyen hidegen, de a többi dízelnek jellegzetes dízelszaga van, ennek meg valami nagyon kesernyés torokfojtogató vegyszerszaga.
Az is vicces, mikor reggel megyek a garázshoz, és az utcán a parkolóban a szegély mellett a járdán lehet látni a kis fekete korom foltokat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az viszont érdekes, hogy gyakorlatilag 100-ból 95 autón téli gumi van. Ahogy az is, hogy mióta felrakattam, még nem volt hideg. Arra meg kíváncsi leszek, hogy március végén, április elején hány autón lesz még mindig a téli. De ezt akár májusra is kitolhatnám. -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Köszi
Mást nem szedtem mellé, csak az ACC-t, bár doki felírt köhögésre paxirasolt, ami még gyerekkoromból rémlik, de egyelőre ki se vettem. Valamit biztos folyósítana, mert nagy ritkán szakadozik, de reggel még fekvés közben sokkal hatásosabbnak tűnt az előző esti adag, mint azóta egész nap az eddigi 2. Azóta csak köhögés van, meg mély lélegzetvételnél a köhögési inger némi mélyről jövő zörgéssel vegyítve. És persze az orrfolyás hiánya egyelőre. Amire mindjárt bevetem a lámpát.
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ez már annyira magas labda, hogy csak azért sem csapom le

-
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
attól függ, van akváriumod?

-
hejesírásó
senior tag
mindenki olyan hülye nevet ad a gyerekének amilyet akar. ha a gyereknek nem gyere be úgy is megváltoztatja idővel.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Énember hetero és nem akarja magát operáltatni, pedig akkor jobban szeretnénk. Teembert nem tudom.

-
hejesírásó
senior tag
apropó tekintve h nem vitték el, nem kell vkinek egy üveg hoogardenért egy 5k-értékű indesit vásárlási utalvány? nem névre szól szval átruházható mielött még egy modi megharapná a fülemet.
-
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem jó lesz!

, én is leszedtem ezt, de nem akart semmit csinálni a próbaverzió miatt. A szoftverbázisos nem nyekergett.