Hirdetés

Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz venember83 #19716 üzenetére

    kételkedem: Hát mi ketten vagyunk beszerzők 40 beszállítóra, meg vagy 20 féle feladatra, 10millió eurós nagyságrendű alapanyagbeszerzésre. Kollégám 3.5, én 2 éve. Ezt tovább csökkenteni nem lehetne, így is van hogy nem bírjuk.

    Viszont a Honda CRV és Civic ablakemelő-gyártó sor kezdettől(2002) veszteségesen termel, és mivel jövő év közepétől úgyis leáll a jelenlegi 8Gen 3D/5D gyártása, ezt a kifutást és leállást nálunk most előrébbhozták idén márciusra, hogy addig se termeljen veszteséget. Mint a viccben, hogy abból élünk meg hogy szombaton zárva tartunk. Szóval igaz hogy csökken az értékesítésünk, de csökken a veszteség is, és az anyavállalat azt adta ki parancsba, hogy veszteségminimalizálás van.
    De azt mondták nem csak a termelést fogja érinteni. Tehát marad még a minőségügy QA, QC, karbantartás, raktár, logisztika, HR, számvitel, beszerzés (2fő), sales (1fő) akiken lehet faragni. De mivel nincs szakszervezet/munkástanács/képviselet, most kell megalakulnia, és majd az fog tárgyalgatni a menedzsmenttel, és majd az alapján, meg az értékelések alapján dől el hogy kik.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Aktív témák

Hirdetés