- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
.bableWes #15841 üzenetére
Vannak speciális vezetéstechnikai tréningek, ahol csak olyan szituációval találkozol, ami nem éppen gyakori egy átlag autós életében (ahogy mondtad, pl. a durr defekt nagy sebességnél). Amikor én tanultam vezetni, kötelező volt az autósiskolánál egy csúszós tréningen is részt venni.
---
Szép estét mindenkinek!
-
-
-
ludsimon
veterán
válasz
.bableWes #14782 üzenetére
Általam használt programok:
Moon Phase - Hold állása
Google Calendar - Naptár
Laptopcheck - CPU, RAM, Swap, le-, feltöltési sebesség mérése, adatforgalom kijelzése (mobil netnél jól jön!), wifi kapcsolat esetén a jel erősség mutatása, akku töltöttség kijelzése
WeatherBug - Szélsebesség, meg minden okos kis dolog, időjárás mániákusoknak ajánlott (én)A többi meg default.
Ja, az ORFK-s hírekkel meg nem vagyok megbékülve, úgyhogy keresek helyette valami normálisat.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elfelejtettem a film címét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- iOS alkalmazások
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest