- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
.bableWes #15841 üzenetére
Vannak speciális vezetéstechnikai tréningek, ahol csak olyan szituációval találkozol, ami nem éppen gyakori egy átlag autós életében (ahogy mondtad, pl. a durr defekt nagy sebességnél). Amikor én tanultam vezetni, kötelező volt az autósiskolánál egy csúszós tréningen is részt venni.
---
Szép estét mindenkinek!
-
-
-
ludsimon
veterán
válasz
.bableWes #14782 üzenetére
Általam használt programok:
Moon Phase - Hold állása
Google Calendar - Naptár
Laptopcheck - CPU, RAM, Swap, le-, feltöltési sebesség mérése, adatforgalom kijelzése (mobil netnél jól jön!), wifi kapcsolat esetén a jel erősség mutatása, akku töltöttség kijelzése
WeatherBug - Szélsebesség, meg minden okos kis dolog, időjárás mániákusoknak ajánlott (én)A többi meg default.
Ja, az ORFK-s hírekkel meg nem vagyok megbékülve, úgyhogy keresek helyette valami normálisat.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged