Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo01
őstag
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Így legyen! Nem szeretnék sportot űzni a panel cserélgetésekből.
A szerelő megnézte a régit és azt mondta szerinte nem hibás de ha az Lg ki akarja cserélni Ő megcsinálja.
-
gabo01
őstag
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Ha nem is jó elviselhető. Ez a rózsaszínesedés kevésbé zavar talán mint a régi panelé ami legszélén volt.
Viszont ezek a függőleges sávok most idegesítenek. De ha elmúlik 100 óra környékén akkor ok.
Én is va Samsungot cseréltem oled-re. Illetve bekerült a hálóba csak, hogy bármikor megnézhessem mennyivel gyengébb a képe!
-
poli27
veterán
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Sztem a samu több tuneres volt... ennyi a megoldása..
-
powerup2
addikt
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Nekem nagyon finom polirozókendőm van

-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Várom a hívásod
Megcsináljuk, tökéletes lesz.
Nem lesz semmi baja a fekete csíkoktól -
NoMagix
addikt
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Normális!
Majd amikor nem kattan rögtön kikapcsolásnál na akkor lesz para!
Nyugi, akkor megy majd a kötelező pixelfrissítés, utána kattan!
-
Celtis
veterán
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Kattan egy relé.(?)
-
paatrick
őstag
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Mármint a fekete beégni alul felül? Nem az konkrétan kikapcsolt pixel, nem világít semmit.
-
janos666
nagyúr
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Minden bemenethez be kell állítanod ugyan azt a képmódot és beállításokat (képjavítók, stb), és a TV tuner, HDMI 1-4 mellett a Netflix, HBO, stb is külön-külön bemenetnek számítanak. Mindre másolhatod az Rting javaslatát (csak a fehéregyensúly és színtér csúszkákat hagyd inkább alapon műszer nélkül).
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Igen azok nagyjából jók, max a fehéregyensúly beállításokat csak próbáld ki, ha úgy nem tetszik a kép, akkor azokat hanyagold.
Attól jobbat csak kalibrálással lehet elérni. -
bonyeszko
csendes tag
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Ha úgy veszem, akkor a többi is akciós, mi a B-t vettük fülessel, a kuponokat pedig ha levonom kevesebb, mint 300k-ra jön ki a TV. Így még mindig ott van az árdiff a két modell között, azzal a különbséggel, hogy “300ért” szerintem ott egy jó OLED TV-m.
Én úgy vagyok vele totál, hogy normál felhasználóként, ha váltok egy sima LED-ről egy viszonylag normális OLED-re, hatalmas ugrás, mint szerintem a lenti felhasználónak is. Kíváncsi lennék ha valakit leültetnék egy bizonyos típus elé, hogy a kép alapján mondja már el melyik modell, B vagy C meg tudná mondani biztosan a típusát.
Biztos jobb a C, de ez már lassan olyan hasonlítgatás, hogy nyilván jobb egy AMG Mercedes, mint egy sima gyári. Nyilván egy bizonyos szintig ha mész felfele tudásilag egyre jobb lesz, vagy méretben, utána meg már csak luxus.
-
eagleberg
aktív tag
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Ha jól látom LG-fülest nem adnak már mellé, és E-mag forgalmazásban C-ből mintha már nem is lenne minden méret.
-
alaves
addikt
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Szerviz menü ---> 12. OLED ---> OLED cell info: WBE - evo panel; WBC - standard panel
Az evo kijelző feltehetően jobb minőségű (kevesebb OLED problémával) még akkor is, ha C1-ben visszafogottan működik. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
tibcsi2012
üzenetére
Én vállalok, már van 1-2 címem onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Újszerű LG OLED EVO 65G42LW(2028 Januárig Garis) Gallery Edition
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Bomba ár!!Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Alienware 17r4 olvass
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor