Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalion
tag
válasz
Dalion #50751 üzenetére
Szeretném megosztani ami végül sikeresnek bizonyult hátha valakinek később lesz ilyen gondja:
A screen share opcióban ki kell kapcsolni a hallgatózást és problem solved.Redditen 2 éve írta ezt valaki, ezek szerint azóta nem sikerült az LG-nek ezt javítania, mindenesetre jelzem nekik is a hiba forrását.
-
tothl
addikt
válasz
Dalion #15365 üzenetére
Van egy opcio a reszletes beallitasoknal most hirtelen nem vagyok benne biztos de mintha levagasra forditottak volna. Ha bekapcsolod szepen osszehuzza a kepet megoldja az overscan problemat. Nem vag le semmit. Szarul forditottak. Nekem a libreelec kicsit nagyobb kepet lo alapbol mint kene es igy a tv megoldja nem a librevel kell kalibralni.
-
-
törölt tag
válasz
Dalion #14569 üzenetére
Én se látok bele, de ez az akció kombinálva az öt éves garanciával még úgy is elgondolkodtat, hogy alapvetően egy 65C8-at tervezek venni év vége/jövő tavasz felé.
(#14571) Dalion: Ohh, ez bosszantó ilyenkor. Én is jártam már hasonlóan, de magamnak is azt mondom, hogy hosszú távon nem oszt vagy szoroz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest