Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
válasz
Celtis
üzenetére
No, úgy néz ki nem igazán akar megszólalni. Most csináltam egy teljes resetet ismét, kb 10 percig áram nélkül volt a tévé és a soundbar is de nem segített. Először a tévét kapcsoltam be, utána visszadugtam a HDMI-t bele (és csak az volt bedugva, semmi más forrás), bekapcsoltam a soundbart, semmi változás, továbbra is a szokásos "köráthúzva" ikon jelenik meg amikor a tévé távirányítójával szeretném állítani a hangot, hang persze semmi nem szól. Tévé beállítások:
Hang kimenet: HDMI ARC
Digitális TV hangbeállítás: Automatikus
Digitális hangkimenet: Automatikus (nem számít hogy PCM vagy "Áthaladás"-ra állítom, nem változik semmi)
eARC: bekapcsolva
Simplink: bekapcsolvaFogalmam sincs mivel próbálkozhatnék még, optikai kapcsolaton minden probléma nélkül szól, BT-n sem volt probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor