Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
Turbo73
üzenetére
Pedig van, megnyugodhattok.
Lehet csak nem vagytok rá értékesnek vagy nem tudjátok mit kellene nézni, de az összes teszt megemlíti kb, és én is láttam a C5-ön, akármelyiket néztem üzletben. Nem vészes, de látható. C4-en vmivel erosebb jelenség.
Megfelelő beállításokkal lehet nagyjából ellensúlyozni, de default tuti ott van az. -
hunspikey
őstag
válasz
Turbo73
üzenetére
A b8-at védeni kellett mert pár perc alatt oda kokszolt akár, de a c4-nél nem ez a helyzet. Mai LG-k egyike se indít tűzijátékot fél perc után. Nincs rá szükség. Dolby Vision filmek esetén ha megfigyeled, pause után kb 10 másodperccel leveszi a fényerőt kb sdr 10-es értékre és ott vár 30 percet. Ezalatt nem lesz semmi baja akár milyen hihetetlen is.
-
válasz
Turbo73
üzenetére
Nekem az óra előjön az időjárással vegyen váltakozva kb 2-3 perc után C2 Oled, de ez csak az után, hogy beállítottad a tartózkodási helyed. Amíg ez nincs addig nekem is csak elhalványult a kép.
Ezt meg kell tenni a:
Beállítások - Általános - Rendszer - Hely - Időjárási hely beállítások ( itt megadod a tartózkodási helyed )
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Jövedelem
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Peugeot, Citroën topik
- Háztartási gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- Panasonic 55" Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lehet csak nem vagytok rá értékesnek vagy nem tudjátok mit kellene nézni, de az összes teszt megemlíti kb, és én is láttam a C5-ön, akármelyiket néztem üzletben. Nem vészes, de látható. C4-en vmivel erosebb jelenség.
Vhiktor