Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Hát igen, a C szériát ezért érdemes kalibráltatni profi műszerrel, pl Viktornak van olyan. 2 nanós ha jól emlékszem.
G szériánál igényesebb az LG. Nálam a G3 hatalmasat javult az évek alatt, ezen dolgozott rengeteget az LG. Én a Silo című TV széria második évadának első részével tesztelek, amikor Fergusson kisasszony lebilleg a lépcsőn a másik Silóba - illetve amikor később van az a jelenet amikor leveszi a szkafandert. Ott mutatnak egy távolabbi képet ahogy rángatja le magáról a ruhát és ebben a rövid snittben tökéletesen látni a sötét homályos épület részleteket, HA jó az IRE 2.5 és alatta lévő részletek kezelése.
Igen, amikor megvettem akkor feketébe borult minden, egyszerűen fekete hatalmas pacák voltak a kép nagy részén. De mára hibátlan lett. Legalábbis nekem rohadtul tetszik.
Mindenesetre C5 + kalibráció <> Pana Z95 árral, viszont ugyan olyan szép kép, ha nem szebb, helyesebb...
-
ρσгτσ
addikt
Nem tudom Panasonic -nál mi ennek a menete, de érdemes lenne ránézni hány órát futott eddig a TV. Euronics -nál az ilyen egyedi(?) akcióknál mindig ajánlott gyanakodni, hogy üzletben kiállított darabot kapsz.
Szerk.:
Ez volt az? -
ACE-
addikt
1.5 milláért legyen is jó, nem mindenki teheti meg hogy ennyit költsön, ennyiért én inkább vettem volna valami 83"-os másik OLED-et, pl. egy LG OLED83G51LW -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- LG OLED TV - C2 55 4K 120Hz - Garancia
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K Dolby Vision,120hz,vrr,aalm,Xs,ps5 Ready
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor