Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Dehogynem korrekt, nem az az alap, hogy kalibráltat valaki...
Nekem is pl telekomtól rendelve 750k volt a 65 S95B, 640k a 65C2. És a C2 filmmaker módja gyárilag elég jó, a samsunghoz meg kalibrálni kellett volna h jó legyen, az még 40K. Akkor már ott vagyunk hogy samsung közel 800K lett volna. Ez is benne volt nekem h a C2 lett pl.
-
blakey
titán
válasz
alaves
üzenetére
Miért nem korrekt, ha eleve azt mondja, hogy megnézte a dobozból kivett TV-k Filmmaker módjait? Ebben mi a nem korrekt, amikor megjegyezte, hogy mi alapján hasonlította össze? Nem értem, ha azt állítom, hogy mindkét TV-nek megnézem a Mozi módját, akkor az teljesen korrekt, ugyanúgy korrekt, ha azt mondom, hogy mindkét TV-t kalibrálom és azokat hasonlítom össze. Semmi olyat nem állít, ami ne lenne igaz, megveszem a két TV-t, kiválasztom a két hasonló elnevezésű képmódot és összehasonlítom. most vagy nem érted teljes mértékben a mondottakat, vagy valami más miatt érzed úgy, hogy nem korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vikicon KR007 szakállvasaló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor