Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Ha a videó (teszt) célja a vásárlók tájékoztatása, a döntés segítése, akkor szerintem úgy lenne korrekt, ha szerepelne 1-2 perc a már kalibrált TV-k képéről egymás mellett, hasonlóan, mint a dobozból kivett résznél. A teszt alapján én biztos C3-at vennék (mint átlag vásárló aki nem ért a deltaE-hez és hasonló "úri mulattságokhoz"), esetleg akkor gondolkodnék S95B-n, ha a kalibráláson kívüli megoldást adna a pirosodás problémára (pl. 'Color' állítása 25-ről 24-23-22 stb-re, azzal, hogy elfogadható kép érhető el, és úgy már nem pirosodik a fehér és a szürke).
Megjegyzem, több S95B videót néztem már meg és többségében ez a jelenség látható volt, míg a Sony-nál nem láttam olyan videót, ahol lehetne ezt látni. Samsung-ékat gondolom egyáltalán nem érdekli a dolog... Továbbá WOLED kijelző "deltaE ide vagy oda" 'Színmélység: 100'-nál sem produkál ilyet (gondolom a W pixelnek köszönhetően).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor