Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
A legtöbb résszel egyetértek, a CMS-el nem tudok, a tapasztalatom ezt mondatja.
Ha a legtöbb neten megtalálható tesztet vesszük alapul, akkor igaz, és ezeket a teszteket én sem szeretem, mert a 6 ponton való mérés, főleg 100% gamut értéken sok mindent nem mutat meg, pláne, hogy ilyen a képen a legkevesebbszer fordul elő.
Azért nem értek egyet, mert én a 6 szín mindegyikén mérem a szaturációt 5 ponton, s még egy 24 pontos colorchekert is, s úgy állítom a CMS-t 75%-os értéken, hogy az minden ponthoz közelebb legyen, ne a 75%-os értéken legyen nagyon pontos. Nekem így jobb értékek jönnek ki a dE-re, s ami a lényeg, hogy a kép is jobb, mintha natív vagy automata a CMS. Nekem ez a tapasztalatom.
A 3DLUT-ra viszont kíváncsi leszek én is, hogyan fog működni. Meg ismerve a Calmant, ahogyan adja a szoftvereit, ki fogja megvenni?
Arra lennék kíváncsi, ha tudod, hogy hogyan fog működni ez? Mert most is használhat 3DLUT-ot aki htpc-vel használja a kijelzőt, ha akar, ott a displaycal progi. S ezzel a videolánc van kalibrálva. De ha a tévébe van feltöltve a 3DLUT, s csak a kijelző lett mérve, akkor mi lesz különböző források esetén? Akkor hogyan fog működni a 3DLUT egy korlátozott RGB kimenetű BD lejátszóval, egy másik bemeneten pedig egy full RGB jelet kiadó pc-vel? Vagy csak a tévé beépített dolgaira (tuner, médialejátszó) lesz érvényes a 3DLUT? Mert ha igen, én sok értelmét nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Interactive Brokers társalgó
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 26
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor