Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Nekem még múlt héten valamikor csütörtök-péntek táján települt a 03.15.95.
Hogy mi változott, nem nagyon tudom megmondani. Még csak 2-3 napja használtam az új tévét.
Szerk.: A release history csak annyit ír, hogy frissítették a hangfelismerő szolgáltatást és belekerült pár kisebb hibajavítás
-
gulyasa
őstag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Részben igazad van...
De a CX tavalyi modell, a C1 pedig idei.
Nem akarom őket védeni, sem reklámozni, de valahol részben indokolt az ár.
A tévét most(anában) kellett megvenni, egy következő esetleges BF-ig nem volt időm várni.
Ez most akció volt, olyan-amilyen, de a vásárlásommal elfogadtam a helyzetet.
A fülesnek pedig pluszba örülök. Valójában a tévét már megrendeltem és kifizettem, mire tudomásomra jutott a promó.
Úgyhogy én elégedett vagyok, ezt fogadd el, nem kell kioktatni.
Béke. -
poli27
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
A keret belső felét hogyan tudják odacsapni elárulod?
ha meg pont ott verik oda akkor kifelé is elgörbült volna az a vékony keret, de nincs kifelé görbeség és a panel is tört volna... ez olyan mintha egy marófej vagy valami kimart volna egy pici darabot a keretből... Az LG már hívott cserélik.... megnézték a képet... -
daytonka1
tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Szia. Beszereztem infrás mobil + app: Szerviz táv app. A képernyőkímélőt szeretném megszüntetni az internetes filmnézéshez. Tehát In Start menü gomb .. aztán 0413 kód és hogyan tovább? Válaszod előre is köszönöm!

-
blakey
titán
válasz
Lackooo84
üzenetére
A fólia nem véd a tapogatás ellen, sőt maga az OLED panel jobban tisztítható, valamint más termékekre, gondolom telefon, tablet, stb-re gondolsz, külön arra a célra szánt fóliáról beszélünk, TV-re nem készül olyan fólia ami nem rontana a kép minőségén, azért látni fogod a különbséget levétel után. Nem károsodik a fóliától a TV, de ez a fólia nem azt a célt szolgálja. Hátlapokra is néha kerül fólia, az viszont káros lehet ha fent marad.
-
blakey
titán
válasz
Lackooo84
üzenetére
A fóliát le kell venni vagy ahogy korábban írtam, a dobozból sem kell kivenni a TV-t, elég ha vágsz neki egy ablakot és a csatlakozóknál is megoldod, eladásnál + pont jár érte.

Semmi pozitív hatása nincs a fóliának felhasználás szempontjából, szállításnál van szerepe, pl. Philipseken nincs fólia cserébe egy nagy méretű hullámkarton van az elején amitől a TV fogása is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED 48 C2 TV - 120cm, 4K
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor