Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Szia, a kábel: [link].A vga msi 3070 gaming x. A windowsban alapból 2 monitort használok, egy 2560as meg egy 1080as mellette. minkettő displayportal megy a vga-ba. Emellé jött ugye harmadiknak a hdmi-s 4k tv. De lehúztam a képről mindent, újraindítottam csak a tv-re kötve és így is 2 félkép maradt. Ma a következő lépés hogy az asszony gépére kötöm a tévét, azzal legalább kizrom a tv-t meg a kábelt

-
válasz
alaves
üzenetére
Köszi

Sikerült eldugniuk - paraszt nehogy megtalálja.Még 2 kérdés:
Van e arra megoldás, hogy ha monitornak használom (W10) és a gép beszummant, akkor a képernyő teljesen kikapcsoljon mint a számítógép monitorok?Van a képernyő kikapcsolása lehetőség a menüben, bár itt nekem kell nem elfelejtenem kikapcsolni, viszont ez rohadt sok gombnyomás. Van arra mód, hogy ezt az opciót gyorsan elérje az ember - 1-2 gombnyomásból?
-
bnorci71
addikt
válasz
alaves
üzenetére
ezen én is csodálkozom a C630 se alsó polcos volt a Samunál anno és amikor a 706 szervizbe ment vissza kellett rakni na én akkor kerestem a színeket hogy hol vannak pedig előtte semmi bajom nem volt a Samuval.
Sőt az első pár napba még talán itt is írtam olyan érzésem van mint ha egy festett üveget néznék egy templomban déli napsütésben, Aztán ugye állítgat az ember
-
-
Grawens
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Az lesz.
Holnap felhívom őket, hogy most már kezdjenek el mocorogni. De nem számítok sok jóra.Sikerült hétvégén beszélnem a királyságban tevékenykedő szervizes ismerősömmel (anno 2013-ban ő segített a plazmám táphibájának a beazonosításában) és pár dolgot elmondott, ezért nem vagyok bizakodó.
Nagy vonalakban elmondta, habár 13 éve dolgozik az LG-nek, de gyártástechnológiában bőven lenne mit hozniuk.
Az OLED-el kapcsolatban pedig azt mondta, hogy az LG a mai napig nem tudta megoldani azt a bosszantó problémát (amit a Samsung már régen megoldott és persze ügyesen le is védett), hogy 100% -ban hosszú időre légmentessé tegye a paneljeit. Elmondása szerint a legnagyobb befolyásoló tényező a negatív és a pozitív hőmérsékletváltozás mértéke és mennyisége. Minél extrémebb a változás, annál előbb adja meg magát a szigetelés és elkezd "rothadni" a panel széle. Extrém esetekben is években mérhető, viszont vannak jobban és rosszabul sikerült darabok is. Ez alól nem kivételek az új panelek sem. A fogyasztók pár százaléka reklamál csak emiatt, nekik szó nélkül cserélik. Jobban belefér ez nekik, mint a rossz píár. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
Sehonnan nem tudja a felhasználó, max ha olvasgat fórumokat.
De a film képmódok a samung esetében is rendben vannalk, csak a game mód nem.Nem a QD-OLED okozza, hanem a gyári beállítás, gondolom üzlet politaka szempontjából színesebbé teszik, mert így sokkal jobban eladható, ugyanis felkiált a vásárló, hogy nézzétek milyen brutál színei vannak

-
T560i
tag
válasz
alaves
üzenetére
Korrektek,a napokban a fiam Lg tv je bekékült,îrtam Lg nek hogy ilyenkor hogy vagy mint ,a készüléket 2017 11. vásároltuk és mint kiderült benne volt valami promócióban ezért,ingyen s bérmentve megjavítják! A szerelő még aznap este hivott pár nap és itt az alkatrész! Rá 3 napra jött meg csinálta kész! De olednél is nagyon korrektek voltak velem mindég!

-
-
anrab
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Uppss!
Az más. Azt hittem ez egy olyan biztonsági funkció hogy minden gyártó alkalmazza.
Vagy az már fejlettebb hogy elég neki a szemkímélő funkció?
Ez mit jelent?
A múlt héten voltam a volt feleségemnél beállítani egy 65"857-es philips-et. A telekomtól vettük. 700 körül.
Ezen is láttam. Ha jól emlékszem kikapcsoltam mindenhol. Meg az eco-t, fényérzékelőt meg ki tudja miket!
Nem is szóltam neki ilyen képernyővédő beállításokról, beégésről, kompenzációról. Nem éri el a 12 órás időt soha.
Azt hittem olyan mint a 855-öm. -
bnorci71
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Ok én meg azzal nem tudom együtt értelmezni, hogy
...de esténként, illetve ha elmegyek itthonról hosszabb időre, akkor ki szoktam kapcsolni az elosztó...
ezért írtam
ha minden este távirányító kikapcs majd elosztó lekapcsHa este valaki kikapcsolás után lenyomja az elosztót napközben mitől lesz standby a készülék reggel visszanyomja az elosztót
Vagy délután hazamegy felnyomja az elosztót majd 10-20perc után kapcsolja be a készüléket.
Nekem ez nagyon életszerűtlen.
Szóval időnként a kérdezők is adhatnának pontos leírást mit is csinálnak. -
Yodamest
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Én úgy tudom nem a tükröződés miatt van ez. Úgy tudtak nagyobb fényerőt elérni, hogy kihagytak egy réteget a panelből, ami azért lenne felelős, hogy elnyelje a bejövő fényt. Tehát a fényerő növekedés egy bizonyos %-a nem is a QD-OLED technológiából fakad, hanem abból, hogy egy fény elnyelő réteget nem építettek bele. Ezt gyakorlatilag bármelyik gyártó megtudta volna csinálni már és akkor bumm 1000 nit ott is van ugyanúgy...
-
ribarszki
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Én ezt a problémát őszintén nem értem. Most felkapcsoltam a mennyezeti lámpàt, ami pont a tévé előtt van a plafonon. 5x600 lumenes izzó van benne. 3000 lumennél a fekete olyan mély fekete mint teljesen sötétben. Soha nem tűnt fel, hogy nappal a fekete ne lenne végtelen mélységig fekete. Délután is ha bekapcsolom napfénynél, az az első ami mindig eszembe jut , hogy mennyire gyönyörü képe van. Sokkal-sokkal szebb mint az LG B8-nak volt. Nem értem ezt az lcdsedés gondot...
-Az oprendszer sokkal szarabb mint a webos.
- A távot megszoktam, de nem a barátom
- összeszerelés pont olyan mint az lg. Egy nagy panel hátul az elektronika. Sok matek itt nincs.
- A kép gyönyörű
- A panel brutál homogén
- A szervízről addig semmit nem tudunk, ameddig valamely s95 nem térdel le. De az LG szerviz tényleg 5*
- Szofteveresen vannak elmaradva. Van néhány érthetetlen hiányosság, amit a samsung nem akar orvosolni, vagy szarik rá.A képminőseg és a homogenitás miatt nálam nem jön szóba woled.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
Szemmel fakóbb lesz a kép az biztos.
Majd kapok tesztelésre (kb januar) s95b-t akkor kiderul.Ui kalibraltam már s95bt lámpa fény mellett, de akkor ott se szemmel, se műszerrel mérve nem emelkedett meg a fekete.
De láttam már s95bt nagyon erős világítás mellet ahol meg volt emelkedve szemmel láthatóan a fekete, de akkor ott nem volt lehetőségem kimerni. Szerintem függ a fény beeso szogetol is.
-
contaxg
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Köszi, közben már én is kipróbáltam.

A forrás egy 10 éves i5 -> Digi optikai router -> 806. Mind UPNP ill SMB protokollal, VLC. KODI illetve a gyári belső videolejátszójával reccenés nélkül ment a lejátszás. A belső lejátszót kicsi nehezebben találja meg a szinkront beletekerésnél, de pár másod perc után már megy is a film.Viszont nálam nincs "DoVi" csak HDR. Ez mitől lehet?
A pécén minden zöld tónusú, ha ez az információ lényeges. -
ClioRS
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Nincs nálam képjavító bekapcsolva, illetve nem microlag van hanem töltés (megy a kör körben középen). Kíváncsi leszek nálad mit csinál (Trinity verzió egyébként). Ha már megnézed akkor azt is írd le kérlek HDR-ben vagy DV-ben indul el a film. Nekem HDR adaptive-ban. Ugyanez a film MP4-ben DV-ben indul és sokkal szebb a kép is.
-
Yodamest
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Hát igen azonos méretben lenne jó összevetni őket, de durva lenne most berendelni egy 65 C2-t is.

Az élesség számomra simán elfér középállásban, több mint 3 méterről nézzük, jót tesz a képnek és egyáltalnán nem lesz "recés" tőle.Neked is ez van úgy olvastam korábban, te milyen beállításokon használod? Nagyon szép a képe, de abban nem vagyok biztos, hogy egy C2-ből mondjuk 70-es szaturációval ne lehetne nagyon hasonló képet elérni.
-
válasz
alaves
üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek!

Adok pár napot a dolognak, hátha eltűnik (nem valószínű), vagy megszokja az OCD-m. Ha egyik se jön be, felhívom őket. Az a baj, hogy monitornak használom (42-es LG C2) és így közelről, homogén tartalomnál feltűnőbb. Kár, mert ezt leszámítva tökéletesen lenne.
Egyébként mi a tapasztalat a szerviz által hozott panelekkel? Nagyon panel lottó spirálba lehet kerülni, vagy jó eséllyel hibátlanok?
-
Roland-87
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Közben már megtaláltam konkrétan a két értéket is.
MaxCLL: 756 cd/m²
MaxFALL: 258 cd/m²
Ez a film már nézhetetlenül sötét, egy másiknál ezek a számok nagyobbak, az valamivel jobb is, és eddig az összes letöltött anyagom ilyen, csak az értékekben tér el, így van olyan ami egész jó már. -
Roland-87
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Vlc-ben ezt látom, gondolom ez a max fénysűrűség az amire gondoltál, és ideális esetben ennek nem volna szabad itt lennie, szóval keresnem kell olyan verziókat amiben ez nincs benne.
Főszínek: ITU-R BT.2020
Színátadási függvény: SMPTE ST2084 (PQ)
Színtér: ITU-R BT.2020 tartomány
Max. fénysűrűség: 1000.0000 cd/m²
Min. fénysűrűség: 0.0001 cd/m²
Egyébként Youtubeon tökéletes a HDR tartalom, érezhetően nagyobb a fényerő még akkor is ha az alapértelmezett maximumról visszább veszem. -
jbnd-007
tag
válasz
alaves
üzenetére
Hát, amikor mindenki árgus szemekkel lesi, hogy mekkora a panel tintingje, nem árt tudni, hogy milyenek az esélyeid a panellottón.

Nekem érdekes volt ez a jelenség az LG-nél, hogy a jó paneleket máshova adja (nyilván mert ott ellenőrzik és visszadobálják) és a saját tévéibe rakja a gyengébbeket. Gondolom ki van számolva, hogy az emberek 80%-a nem veszi észre a problémát, a maradéknak cseréljük és win-win.
-
bnorci71
addikt
válasz
alaves
üzenetére
értem én a mozi élmény reprodukálása
De az első vagy az utolsó sor élményéért
De ha már élmény a valós élménytől akarsz többet? Mert a színházba se mész nagyítóval mert egy mai 1080p jó minőségű anyagnál is többet látok egy arc totál képen mint a kozmetikusa vagy a fogorvosa a színésznek
De tény aki a miteszer szintig kíváncsi a részletekre megkapjakrx21
az utolsó mondatoddal nagyon egyet értek
Tényleg ha már így belemerültem
szóval az 50" tévéhez 1m-re kellene ülni a mozi élményhez és a hangrendszert meg toljam "fülhallgatónak" a fejembe, vagy arra mi az ajánlott távolság?
arról nem beszélve így 1 személyes lenne a moziélmény mert a mellettem ülő két ember már a tv kávájával ülne szembenRájöttem ezért fontos a betekintési szög
na jó ez már a trolkodást súrolja -
Pro Koryak
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Alacsony fényerőn is közvetlenül a szemedbe világít, ez benne a gond.
Nálam 55" ~2,4m-ről, innen esetleg 65"-os még elmenne, de gyorsabb jobbra-balra mozgásnál valószínű szokni kellene.
Nekem az az ideális nézési táv, amikor kényelmesen átlátom az egész képet, nem kapkodom a fejem jobbra-balra, nem "kamillázik
" a szemem gyorsabb mozgásnál sem. -
Gontart
csendes tag
válasz
alaves
üzenetére
Köszönöm, a beállításokat leellenőrzöm. Az asztali gép rácsatlakoztatása 1-2 méterről már problémásabb. Ha mindenen végigmentem, akkor szerzek egy laptopot valahonnan és azzal letesztelem. Sajnos rövidebb kábelt nem találtam a neten, ami 2.1 es lenne, vagyis elég lett volna egy min 8 méteres is a két eszköz összeköttetésére. Olvastam, hogy 10 méteres kábelig elvileg jó vagyok a tv-hez, de ha a valóban az ebayes kábel a hibás, akkor tökön szúrom magam.
Szerk. Ja most jutott eszembe, honnan szerzek 4k/60Hz outpotos laptopot (szerintem sehonnan) -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
Ohh az nagyon jó eset ha grading monitort használnak. Én 6 évet dolgoztam jatekfejlesztesben és vannak még ismerőseim akik jelenleg is abban dolgoznak nagy studioknal, nagyon sok esetben nem hogy garding monitor nincs, de még hdr képes sem, már az is nagy, szó ha tudják a p3 szinteret.
Ebből kiindulva is simán lehet a játék hibája, mert xarul lett megcsinalva.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
Ez egyáltalán nem biztos.
Ps5 yuv 422-ben tudja a 10 és 12 bitet is.Tudni kellene, hogy csak ezzel az 1 jatekkal jön e elő a probléma vagy a többivel is.
Azokkal a játékokkal amikkel játszok ps5n egyiknél sincs ilyen probléma, de ezzel a játékkal még nem játszottam.
Illetve ha valaki játszott ezzel a játékkal más tvn az is megirhatna a tapasztalatát, mert tényleg simán lehet, hogy a játék ilyen.
-
Hashvrad
tag
válasz
alaves
üzenetére
Most win11 van fent, SDR-ben használom és gombbal kapcsolgatom (ettöl fügetlenül is csinálja, először erre gondoltam). Máshol nem is tapasztaltam ezt. Valószínűleg visszavágón én is a 10-et, mert a VGA csere megoldotta a Netflix szaggatást, cserébe nagyon szellemképes. Bár alapból nem fog neki ártani, Nvidia->AMD csere volt. Lehet ez is megszüntet majd sok problémát.
-
Yodamest
veterán
válasz
alaves
üzenetére
A gyengébb lcd nagyobb méretben az teljesen más téma, nyilván az egy ár/méret arány kalkuláció, ott játszik az árkülönbözet (ár/méret) stb. Én kimondottan arra gondoltam, amikor ugyanaz a méret, ugyanaz az ár és mégis nem az oledet veszi valaki. De akkor ez már meg lett válaszolva, voltaképp a fényerőre vezethető vissza, egyedül abban lehet jobb egy lcd. Bár ott meg tuti nagy pazarlásról beszélünk megint, mert annyira előttem van a kép, hogy megveszi csak a fényerő miatt az lcd-t, rosszabb képminőséggel, majd használja kb 50% amire meg már egy oled is képes lenne mondjuk 80-90%-on.
Tuti vannak ilyen vásárlói epic-failok. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
100%-ban OLED képre még mindig csak az OLED képes, semmi más és szerintem nem is lesz.
Viszont a C835 és a QN95B is nagyon szépen megközelítette, de vannak jelenetek amikor azért kijön, hogy ez nem oled, meg persze vannak olyan jelenetek is ahol jobb mint egy oled.Szóval még mindig dönteni kell, hogy kinek mia fontosabb

-
hoolla
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Nekem is minden igy van beallitva kiveve a 150% nekem maradt 100%on mert kell a meret. Sok dolgot megjelenitek egyszerre a kijelzon nem nagyithatok.
A ClearType viszont uj szamomra. Nem lattam nem olvastam rola sehol eddig. Az rendbe is rakta a betuket. Nagyon szepen koszonom!!!!!!!!!
Vhiktor : Igen koszonom minden mas jol van belove ugy nez ki....
Plazma utan ez az elso TV-m ami igazi elmenyt nyujt megint.
-
Yodamest
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Ezekre gondoltam én is, de fél milliós kategóriában vagy afelett sztem butaság úgy venni tv-t, hogy közben 4 oldalról ablakok világítják be a szobát, saját élményünket miért rontanánk? Háttér tv-zésre szintén nem értem miért kellene ennyi pénzért tv.
A méret meg nem releváns, mert pont azt mondom, hogy ugyanakkora méretben ugyanannyiért van oled meg sima led is.
Konkrét példa mondjuk:
LG C1 65"
LG QNED 65"vagy ez a qned van olyan jó mint az oled?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
Kicseréltem a metaadatokat.
Eredeti metaadattal így néz ki:
Ha atirom a max luminancet 4000-rol 1000 nitre vagy a a maxcll-t, akkor ezt kapom,
Szóval ezt a tv csinálja metadata alapján, ahogy kell, hogy jól e vagy nem azt nem tudom, de tegyük fel hogy jól, akkor pedig a rendező döntése a sötétebb kép és a kisebb csucsfenyek. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
Megnéztem őket, jelenleg egy TCL C835-n, semmi baj nincs egyikkel sem.
Mivel merőben más a 2 videóban található jelenet ezért összehasonlításra nem éppen jók, az lenne a jó, ha ugyanaz a jelenet lenne 2 féle metadataval, akkor érdemben össze lehet hasonlítani, így nem igazán.Nekem mindkettő teljesen jónak tünt.

De látom mit mondasz, az 1. részben nincsenek olyan csúcsfények abban a jelentben, de az lehet, hogy direkt olyan, azért kellene ugyanazt a jelnetet összehasonlítani.
Egyébként C1-en ki tudod teljesen kapcsoln ia tone mappinget, akkor meg ott nem szólhat bele az hogy 1.000 vagy 4.000 nites monitoron lett masterelve.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
Küldhetsz, bár most szerintem 2 teljesen más dologról beszélünk

Én csak arról beszéltem, amit Vincent is mutatott, ami kb. független a metaadattól, mégpedig, hogy bizonyos idő eltelte után az algoritmus visszaveszi a fényerőt a TV-n, még akkor is, ha sötét jelenetről van szó, ennek következtében a sötét jelenetből kb. láthatatlan jelenet lesz.
-
Vhiktor
Topikgazda
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
alaves
üzenetére
A 2. Szerint 4000 nites monitoron lett masterelve.
Viszont a tartalomban a max fényerő csak 577 nit(eleg ha egyetlen pixel fenyereje eleri ezt a szintet), az átlagos maximum képkoca fényerő pedig 512 nit (ez egy, kepkockára értendő, a pixelek fenyerejenek átlaga)A 2. Opció sokkal jobb, mert hiába volt 4000 nitre képes a mastering display, a filmben a max fényerő csak 577 nit, ha megvan ez a metadata akkor nem fog a kijelzo feleslegesen 4000 nites tone mappinget használni.
Az 1. Esetben mivel ez a 2 paraméter hiányzik ezért a kijelzo tone mappong algoritmusa veheti úgy, hogy a filmben van 1000 nites jelenet ezért olyan tone mappinget fog használni, ami nem optimális.
-
ofgm
tag
válasz
alaves
üzenetére
Köszi, bár picit javult a helyzet, de van egy adag hiányérzetem. Nyílván ezekből az adásokból nagy csodát nem lehet elvárni, meg valaki írta is, hogy a digi jeltovábbítása nem éppen a leggyorsabb. Másrészről meg amúgy is nehetelek az új "tulajdonosrsa" a digi természet és dokumentációs csatornáit legyilkolták, szóval igazából nagyon nem is ragaszkodnom hozzájuk így már, érdemes lenne magentára váltani???
-
MajorPro
csendes újonc
válasz
alaves
üzenetére
Oké, sorba rendeztem, késztettem egy külön csoportot. Azt meg tudom tenni valahogy, hogy a számozást módosítom? Mármint ha léptetem a csatornákat, akkor azt a számot írja ki, ahányadikon vagyok. Tehát ha sorrendben a JimJam a 75., akkor az legyen, ne pedig a 205-ös, ahogy az automata hangolás eltárolta.
-
MajorPro
csendes újonc
válasz
alaves
üzenetére
Igen, annyi, hogy most 2 plusz év kellett hozzá, de különösebben nem zavar. Részletre pedig havi díjjal együtt 55 ezer 12 hónapig. Családon belül elmegy a Sony 55XF9005-ös tv 120ért, így 465 lesz a tévé.
Tavaly nem néztem, mindenesetre érdekes, bár örülök neki. Kár, hogy Sony-val nem bővítik a kínálatot jobban...
LG-hez az alap 3 évhez tudok valahol venni még garanciaidőt? -
tutis
addikt
válasz
alaves
üzenetére
" a többi gyártónál lehetnek problémák" - ez feltételezés, nem nagyon olvastam még megoldatlan garis ügyről, bár lehet hogy van, de amit eddig láttam az az hogy az LG már mobil szervizt hozott létre a beszart kijelzőkre, mert hát tudja hogy beszarik..
Szóval én elgondolkoznék azon hogy azért mert mondjuk az Rtingsen egy homogén tesztben a C1 nyert laboratóriumi körülmények között, ennek örömére ajánlgatom fűnek fának, persze lehet minden tizedik kijelző cserés lesz, vagy inkább rámegyek olyan típusokra ami hétköznapi felhasználásra ugyanolyan jó, de megbízhatóbbnak tűnik a felhasználói visszajelzések alapján..
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- SONY (XR65A95L) 165CM 4K 120HZ SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ
- LG 55" B1 OLED hibátlan!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Egyébként mára megjavult, semmit nem csináltam
. Valami windows bug lehetett. Köszi a segítséget.

Teljesen döntés képtelen lettem.

Az más. Azt hittem ez egy olyan biztonsági funkció hogy minden gyártó alkalmazza.

Vhiktor