Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bghistvan
üzenetére
Az a baj, hogy ez tökre egyéni dolog, így önmagában nem sokat számít, hogy csillió megás a net és a hiper szuper a letöltési sebesség. Nálam például elég jó a net, és még az Xbox cloud game is tök jól fut. Másoknál meg egyáltalán nem stabil.
Én biztos nem írnék le olyat, hogy valakinél biztosan jó lesz. Meg aztán az sem mindegy, hogy milyen játékra lenne használva. Pl. online FPS -t biztos nem felhőznék.
Az lenne a legjobb, ha ki tudnád próbálni kölcsön kontrollerrel. Ingyenesen vagy napijegy vásárlásával. Vagy kontroller online rendelés 14 napos elállással, csak az már egy fokkal komplikáltabb.
Anno pont C1 -en próbáltam, de az már nem mostanában volt. Ma vagy holnap rá tudok nézni, mert még mindig van itthon C1. Csak nem tudom mennyire lenne érvényes nálad is az én tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sí, sielés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Megjelent a Viber asztali változata
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D-Link DIR-860L
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor