Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bghistvan
üzenetére
Az a baj, hogy ez tökre egyéni dolog, így önmagában nem sokat számít, hogy csillió megás a net és a hiper szuper a letöltési sebesség. Nálam például elég jó a net, és még az Xbox cloud game is tök jól fut. Másoknál meg egyáltalán nem stabil.
Én biztos nem írnék le olyat, hogy valakinél biztosan jó lesz. Meg aztán az sem mindegy, hogy milyen játékra lenne használva. Pl. online FPS -t biztos nem felhőznék.
Az lenne a legjobb, ha ki tudnád próbálni kölcsön kontrollerrel. Ingyenesen vagy napijegy vásárlásával. Vagy kontroller online rendelés 14 napos elállással, csak az már egy fokkal komplikáltabb.
Anno pont C1 -en próbáltam, de az már nem mostanában volt. Ma vagy holnap rá tudok nézni, mert még mindig van itthon C1. Csak nem tudom mennyire lenne érvényes nálad is az én tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor