Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Protezis
üzenetére
Közben megtaláltam hogy kell. Itt leírják: [link]
Leírok néhány tapasztalatot: a gyártó választó menüben tényleg rá kell keresni az "Edifier"-re, hogy megjelenjen a listában. Az ezt követő képernyőn először összezavarodtam, nem a felületen nyomtam meg a power gombot, hanem a TV távirányítóján, és akkor lekapcsolt a TV..
Miután rájöttem hogy a felületen lévő kis szürke "Power" gombot kell nyomkodni, első 6-7 alkalommal egyáltalán nem is csinált semmit, utána találta csak meg azt a bizonyos beállítást ami működik a hangszórókkal. Már kezdtem azt hinni hogy nem fog működni, aztán egyszer csak összejött! Először tévesen a bemenet váltás jelet találta meg, de ugye mivel a felület azt kéri hogy a power jelet találd meg, ezért azon én még eggyel tovább léptem, és akkor lett jó.És most tényleg tudom a hangerőt szabályozni a TV távirányítójával. Hát ez iszonyat. Jól eldugták ezt a beállítást

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
- SSD kibeszélő
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- World of Warships
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miután rájöttem hogy a felületen lévő kis szürke "Power" gombot kell nyomkodni, első 6-7 alkalommal egyáltalán nem is csinált semmit, utána találta csak meg azt a bizonyos beállítást ami működik a hangszórókkal. Már kezdtem azt hinni hogy nem fog működni, aztán egyszer csak összejött! Először tévesen a bemenet váltás jelet találta meg, de ugye mivel a felület azt kéri hogy a power jelet találd meg, ezért azon én még eggyel tovább léptem, és akkor lett jó.
Vhiktor