- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Protezis
üzenetére
Közben megtaláltam hogy kell. Itt leírják: [link]
Leírok néhány tapasztalatot: a gyártó választó menüben tényleg rá kell keresni az "Edifier"-re, hogy megjelenjen a listában. Az ezt követő képernyőn először összezavarodtam, nem a felületen nyomtam meg a power gombot, hanem a TV távirányítóján, és akkor lekapcsolt a TV..
Miután rájöttem hogy a felületen lévő kis szürke "Power" gombot kell nyomkodni, első 6-7 alkalommal egyáltalán nem is csinált semmit, utána találta csak meg azt a bizonyos beállítást ami működik a hangszórókkal. Már kezdtem azt hinni hogy nem fog működni, aztán egyszer csak összejött! Először tévesen a bemenet váltás jelet találta meg, de ugye mivel a felület azt kéri hogy a power jelet találd meg, ezért azon én még eggyel tovább léptem, és akkor lett jó.És most tényleg tudom a hangerőt szabályozni a TV távirányítójával. Hát ez iszonyat. Jól eldugták ezt a beállítást

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Léghűtés topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- Napelem
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miután rájöttem hogy a felületen lévő kis szürke "Power" gombot kell nyomkodni, első 6-7 alkalommal egyáltalán nem is csinált semmit, utána találta csak meg azt a bizonyos beállítást ami működik a hangszórókkal. Már kezdtem azt hinni hogy nem fog működni, aztán egyszer csak összejött! Először tévesen a bemenet váltás jelet találta meg, de ugye mivel a felület azt kéri hogy a power jelet találd meg, ezért azon én még eggyel tovább léptem, és akkor lett jó.
Vhiktor