Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ricsip
üzenetére
Nem is kértem semmit.
De nagylelkűen a tulaj mégis díjazott.Függetlenül, hogy mennyit kér érte az ember, az nem változtat azon, hogy ehhez is ugyanolyan felszerelés kell mint egy 3 órás teljes kalibrációhoz.
Szerviz menube hiába lépsz be és állítgatod össze műszer nélkül, úgy biztosan nem lesz jó, esetleg rosszabb. Szóval itt nem a szerviz távirányító a szűk keresztmetszet.
Itt nem erről volt szó, a tulaj nem kért kalibrációt, csak arról volt szó, hogy miért rossz a képe garanciás szerviz után. Hiába mondta javítás után, hogy rossz az volt a válasz, hogy jó az úgy. Ezért kért volna szakértői véleményt. Mivel egy pillanat alatt kiderült mi a baja és úgyis elő voltak véve a műszerek, így nekem semmiből nem állt rászánnom azt az 5 percet. És mint látható ezzel az egyszerű lépéssel majdhogynem jobb lett mint más márkájú tv 2 óra alatt.
Én nem foglalkozom szervizeléssel és ilyen jellegű munkára nem is megyek ki, mert mint ahogy mondod nem éri meg és időm sincs rá. Illetve kimegyek, de akkor rendesen be is kalibrálom, kalibrációs áron.
Úgy viszont elvállalom ha valaki lehozza/elküldi a tvjét hozzám és természetesen töredék áron.
Azért bízom benne hogy nem minden szervizelt tv ilyen panel vagy vezérléscsere után.
De ebből kiindúlva ha panelcserére vagy vezérléscserére kerül a sor én kapásból teljesen új tvt kérnék, az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Horgász topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor