Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Judderen nem javít, nekem elviselhetőbb vibrálással a 24p judder, második az oled, és a legrosszabb az lcd elmosódása, de az is inkább a régebbieknél volt szembetűnő, na attól rosszul lettem szó szerint.
Svenkelés igazából szarul fest mindenen, azon sokat segít az interpoláció más kérdés hogy nem nagyon láttam még olyan készüléket ami képes volt röccenésmentesen svenkelést interpolálni, bár biztosan be lehet állítani néhányat. De ugye akkor meg az összes mozgás "folyékony" lesz ami nálam megöli a moziélményt, nem beszélve az interpolációs hibákról ami nagy kijelzőn már látványos.
Sok kijelzőt láttam de nekem eddig a vibrálós 24p volt a legmegfelelőbb. Sample and hold nekem az állókép, vagy a 100fps felett, egyszerűen mindig mókolni kell valamit a mozgással, főleg a 24p judderrel mert nagyon riceg. Valahogy a vibrálás ha nem is fedi el az ugrálásokat, de valahogy becsapja az agyat és emészthetőbbé teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendszergazda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- DUNE médialejátszók topicja
- Motoros topic
- Minecraft
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor