Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Judderen nem javít, nekem elviselhetőbb vibrálással a 24p judder, második az oled, és a legrosszabb az lcd elmosódása, de az is inkább a régebbieknél volt szembetűnő, na attól rosszul lettem szó szerint.
Svenkelés igazából szarul fest mindenen, azon sokat segít az interpoláció más kérdés hogy nem nagyon láttam még olyan készüléket ami képes volt röccenésmentesen svenkelést interpolálni, bár biztosan be lehet állítani néhányat. De ugye akkor meg az összes mozgás "folyékony" lesz ami nálam megöli a moziélményt, nem beszélve az interpolációs hibákról ami nagy kijelzőn már látványos.
Sok kijelzőt láttam de nekem eddig a vibrálós 24p volt a legmegfelelőbb. Sample and hold nekem az állókép, vagy a 100fps felett, egyszerűen mindig mókolni kell valamit a mozgással, főleg a 24p judderrel mert nagyon riceg. Valahogy a vibrálás ha nem is fedi el az ugrálásokat, de valahogy becsapja az agyat és emészthetőbbé teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor