Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Malfroy
üzenetére
Nekem laikusként tetszik. Plazmáról váltottam (nem a csúcsmodell-ről), nekem bejön a képi megjelenítése. Én minden "extra" javító funkciót kikapcsoltam, így tetszett a legjobban.
Alapvetően 4K filmeket nézek lemezről, de azért befigyel egy-egy BD is, vagy egyéb forrású FullHD film is. Nekem nem volt gondom a felskálázással. Használom a TV belső lejátszóját (akár streaming, akár normál lejátszó), illetve van egy Dune RealVision 4K külső lejátszóm is.
Korábban egy G2-vel ismerkedtem, de végül több dolog miatt is elengedtem, majd "visszatértem" a Panasonic-ra, tudva ennek hátrányait (és persze előnyeit is). A 77"-os méret már akkor is mozgatta a fantáziámat, de valahogy meggyőztem magam, hogy jó ez is. Alapvetően ez így is van, csak most beugrott, ha jön új modell, miért ne?! De így, hogy a 77"-os nem MLA paneles, szerintem használom még egy jó ideig ezt
Nem mintha sok üzemóra lenne benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mintha sok üzemóra lenne benne...
Vhiktor