Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
A magyar cikkben erre lettem figyelmes:
"A képmegjelenítőknek nemcsak magasabb fényerőt kell produkálniuk, de alacsony feketeszintet is. "
Nos, a mai futó tartalmak megjelenítésében is a kontraszt mint szűk keresztmetszet (főleg lcd) csúcsra ki van használva. Amíg a kontraszt állandó, addig milyen hdr-től beszélünk???Strezi: igen, az oled már feketében jó... Visszont csúcs fényerőben meg még gyenge... Szerintem a hdr-re akkor érdemes visszatérni, ha egy panel tud 0,0001 feketét és legalább 1000cd csúcs fehéret... Körvonalazódik egy olyan videó rendszer, aminek a megjelenítésére még nincs panel. Én így látom. A mostani videó szabványhoz is kevés egy jónak mondható 2500:1-hez lcd kontraszt, akkor miért beszélünk hdr-ről, ugye?

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor