Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
opi064
tag
Üdv Mindenkinek!
2 napja olvasgatok az OLED élettartam témában, de vegyes eredményt szűrtem le. Megkérdeznélek Titeket is:
Sok-sok év és tipus után azt hiszem, elengedem a kezét a Samsungnak, mint márkának. QN95B egy év alatt másodszor van szervizben, egyenlőre nem találják a hiba okát. Mivel 2-3 hetet büntetés tv nélkül eltölteni, vettem egy C3 evo-t. Ezidáig oledet nem akartam venni, mert nálunk nagyon sokat megy a tv, napi 6-12 órát. Szóval a C3 szépen teszi a dolgát, a napsütötte nappaliban napközbeni " halványságát" elfogadom. Mi a véleményetek, tapasztalatotok a tartósságról? ...a 4 óránkénti, ill. a 2000 üzemóra utáni automatikus pixeltisztításról ? Meg a kézi pixeltisztításról? Tele van a net azzal, hogy SOHA ne használd azt mert öregíti a panelt, holott a menüben a funkcióról az a megjegyzés, hogy használja rendszeresen. (1 hét alatt már 2X elindítottam) Most akkor kinek van igaza? Próbálok vigyázni a panelra, pl.:75-re korlátoztam a max. oled fényerőt, még HDR-nél is. Ti mit szóltok hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor