- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ha nem egy földön van a kettő, akkor átcsaphat a szikra, és nem feltétlenül a földelés szálba. De személy szerint én is meg szoktam ezt kockáztatni (pontosabban általában amúgy is abba a körbe esik nálam a hotplug, ami viszonylag biztonságos, így nem nagy rizikó, de azért próbálok a csatlakozó sarkával közelíteni a foglalat pereme felé).
Laptoppal általában nincs is ilyen dong, mert nem is szokott átmenni földelés a tápon.
Akkor sincs gond, ha már össze van kötve két készülék földelése valahogy, akár az elektromos hálózaton át, vagy például ha már van köztük egy HDMI kábel, és behúzol egy másodikat (ez olyankor fordulhat elő, ha mondjuk rákötsz egy lejátszót az AVR-re is az ARC és CEC miatt, de a TV-re közvetlenül is húzod a lejátszó második kimenetét, mert az AVR csak HDMI 1.x-es, a lejátszón viszont van két kimenet -> nekem így van PC-n megoldva a HDMI 2.0-ás TV és 1.3-as AVR).
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor