Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ha nem egy földön van a kettő, akkor átcsaphat a szikra, és nem feltétlenül a földelés szálba. De személy szerint én is meg szoktam ezt kockáztatni (pontosabban általában amúgy is abba a körbe esik nálam a hotplug, ami viszonylag biztonságos, így nem nagy rizikó, de azért próbálok a csatlakozó sarkával közelíteni a foglalat pereme felé).
Laptoppal általában nincs is ilyen dong, mert nem is szokott átmenni földelés a tápon.
Akkor sincs gond, ha már össze van kötve két készülék földelése valahogy, akár az elektromos hálózaton át, vagy például ha már van köztük egy HDMI kábel, és behúzol egy másodikat (ez olyankor fordulhat elő, ha mondjuk rákötsz egy lejátszót az AVR-re is az ARC és CEC miatt, de a TV-re közvetlenül is húzod a lejátszó második kimenetét, mert az AVR csak HDMI 1.x-es, a lejátszón viszont van két kimenet -> nekem így van PC-n megoldva a HDMI 2.0-ás TV és 1.3-as AVR).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor