Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Sziasztok! Elég sok mindent megnéztem: ma reggel jött egy frissités a TV-re, az megvan, aztán alaplap biosfrissités, minden driver frissitése, külön most felraktam a windows11-et is és azt is belőttem, TV beállításait végignyálaztam, minden belőve, kifújattam a HDMI portokat, áramtalanítás megvolt éjszakára, új HDMI 2.1-es kábel van. A helyzet most: a villódzás, képhibák és a néha bejövő 1-2 másodperces képelsötétülés megszűnt! Mind az új, mind a PS4pro kábelén, de még a régi kábelen sincs semmi képhiba!! Helyette jött egy másik hiba: Forspoken-ben HDR bekapcsolva, 4k, 120hz-en: HDR fényerő lecsökken egy pillanat alatt, kicsit sötétebb lesz a képernyő, hol kicsit hol nagyobb mértékben, aztán lassan vissza is áll a normál HDR fényerőre, 1-2 másodperc alatt. Elég zavaró, teljesen radom, gyakorlatilag villódzásszerűen csinálja. Néha percekig nincs, aztán rájön többször is. A TV-n az energiatakarékosság és az AI fényerőszabályozás ki van kapcsolva, így gőzöm sincs, mi okozza. 80% a pixelek fényereje és a játékban is feltolva a fényerő. FPS 60-on és grafika leállítása se szünteti meg. Hamarosan még ma csinálok róla egy videót. Last of Us és Horizon zero down-ban egyenlőre nem tapasztalom, se a windowsban se. Próbáltam visszaállítani a TV-t a default alapbeállításokra, de egy 4 jegyű kódot kér. Hátha az segítene.
Jelenleg már semmi ötletem sincs, mi okozhatja. 1,5hete lévő frissítés előtt semmi ilyen probléma nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor