Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tényekkel nyilván nem vitatkozom és aláírom, hogy így van és mindig lehet még többet/jobbat csak kérdés az, hogy milyen áron és, hogy tényleg van-e látható különbség.
Én a tv-n csak filmeket nézek a legtöbb esetben múlt századbelieket de minimum 5-10 éveseket. Na már most ezeknél teljesen mindegy, hogy van-e HDR, BT2020, 4k meg az összes többi hívószó mert semmi különbséget nem lehet tapasztalni oled és oled között.
Hozzáteszem még a mai filmeket sem masterelik úgy szét, hogy tényleg kijöjjön a különbség. Nincs az a studió aki kockáról kockára pixelről pixelre átnézné a filmet, hogy minden szín maximálisan megfeleljen a valóságnak. Sőt a legtöbb alkotást mind a mai napig rendesen filterezik tehát nem is cél a valós kép bemutatása hanem a film hangulatához igazítják/torzítják a valós színvilágot, ergo tök mindegy milyen színteret tud a tv-d, te úgy is azt látod amit az anyag/rendező enged/megálmodott.
Egyedül néhány pár perces tech demo-ban viszik olyan szintre a képminőséget és a masterelést ahol tényleg lehet látni a különbséget, de nekem ez nem ért meg plusz 200e-et. De akinek igen azt is megértem és tényleg évezze a közel tökéletes látványt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor