Hirdetés
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Celtis #82771 üzenetére
Hitelesnek tekinthető forrást én erre nem tudok hozni, mert ha nem igaz akkor a topikban már ezerszer lerágott csont [link] ment újra végig most éppen rajtam.
Állítólag maga Vincent is kijelentette ezt már Chros kérdésére reagálva,[link] így bátorkodom elhinni ezt,de jobban hajlok arra hogy a MEO metódus más egyes gyártóknál , ami természetesen nem jelent 100% -os szűrést..
Az szerintem nem igaz hogy mennyiség miatt van több hibás és tintinges LG panel, mert amikor valakinek 3x cserélnek panelt valamint a házhoz vitt kijelző is hibás az gáz. jelenleg én a fórumban a mostani Philips OLED vásárlók között nem találkoztam durván tintinges TV vel ( az enyém is teljesen homogén az első naptól kezdve)és ez nem azt jelenti hogy nincs. Szerintem a tinting egyszerűen a gyártás velejárója sajnos,amit megfelelő minőségbiztosítással lehetne kiszűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV!
- LG 65" OLED65C31LA 4K UHD OLED evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 42" / 48" / 55" / 65" C4 OLED EVO 4K HDR 144HZ 0.1MS SMART GAMING TV
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest