Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• junior19

senior tag

válasz blakey #82822 üzenetére

Én szeptember óta küzdök a voda nettel, IPv6-ban normálisan működik, IPv4-ben nem. Ezért mielőtt elmegyek itthonról, átrakatom IPv4-be, ha pedig hazajöttem, visszarakatom IPv6-ba. Ezt 2023-ban így kell csinálni.

Az ügyfelesek rendesek, de ránéznek a rendszerre, minden rendben, nem tudnak mit csinálni, szerelőt küld.
    A szerelő nem tud mit csinálni, megméri a jelszintet, mér egy sebességtesztet, rendben van. Ő is látja, hogy mennyi a különbség a két opció között, de nem lát rá a rendszerbeállításokra, ennyit tud csinálni. A héten már kétszer volt szerelő, de minden rendben van. Modemet nem tud cserélni, mert csak arra tudja, ami most is van. Másikra csak ha előfizetek a nagyobb csomagra.

Október végétől február elejéig amíg folyamatosan IPv6-ban voltam, semmi bajom nem volt az internettel. Most mióta próbálják az IPv4-et, 1-2 napig megy maximum, azután vissza kell kapcsoltatni 6-ba, ha a netet szeretnénk használni.
    Mindenki kedves, meg aranyos, csak a problémát nem tudják megoldani, s még megoldást sem tudnak.

Új hozzászólás Aktív témák