- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
3,5 hónapja van Prime-om, a legsz@rabb HDR képességekkel bíró szolgáltató. Az nem sokat segít, hogy most a gyűrűk ura sorozat épp Dolby Vision, majd megint HDR10+ lesz vagy sz@r, de bár ne lenne igazam, és mindent rendbe tesznek. Azért nézz bele néhány filmbe, sorozatba, meglátod, hogy miről írok, 2 hete az Amerikába jöttem 2-t néztem, az is sz@r volt és HDR10+, de a hibát nem a HDR milyensége okozza.
#82447sub71
Jack Ryan, és látod, hogy sz@r, de már más is megerősítette, hogy amit előző este DV-ben nézett, azt következő nap HDR10+-ban vagy HDR10-ben folytatta, de ez lenne a legkisebb gond, sajnos problémás a Prime HDR-kezelése, erről több hsz-t is találtam a neten. Tudom, furán hangzik, de ez van, jelenleg ilyen a Prime. A filmekkel és magával az appal egyik platformon sincs különösebb gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 55 B2 TV - 4k, 120Hz, 140 cm, 2 év gari
- LG ( OLED65G48) 165CM 4K SMART OLED ! CSÚCSMINŐSÉG ! UJ MODELL AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest