Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ami nem lesz, ebben az évben biztosan, mert az MZ2000 most lett bejelentve és ősszel jelenik meg (ez valami nagyon elcseszett japán felfogás) és lényegében semmi nem változik. Ugyanaz a Soc meg minden, de több fényerő, és még több marketing bullshit, ahogy olvastam. Az LZ2000 is szinte már kiégeti a szemem. Most mindenki a fényerővel próbálja (majd) eladni a "tavalyi" tévéjét...a képminőség helyett?
----más----
A Sony QD OLED-je az egyetlen igazi fejlődés. Tegnap sikerült végre tesztelnem és időm is volt rá a Samsung mellett.
Egyértelműen a Sony nyert nálam. A samsung oled tv szinei számomra túlzás, semmi köze ahhoz, amit egy rendező elképzelt, mikor leforgatta a filmet.
Dolby vision-ban, ami ugye Samsung-nál nem létezik, mert egy "fuckin'" sóher banda, ugyanaz a tartalom HDR-ben, és nem pár!!!, hanem rengeteg részlet elveszik.
A google alkalmazás kegyetlen jól fut a sony-n, a távirányítója brutálisan jól megtervezett és érezni a minőséget. A tv azonnal csinál mindent, amire nyomtam a távirányítón.
Ezzel a rendszerrel foglalkoztak! A samsung..és elöljáróban annyit, hogy mindig írtam, hogy a samu tizen rendszere nekem mindig is favorit volt, de ez nevetségesen lassú volt a sony mellett és többször laggolt is.
Ha ez a tv létezne 83-as méretben, most azonnal vennék egyet, de lehet, hogy a hálóban lévő mai napig brutális képminőséget produkáló HZ2000-et lecserélem a sony új tévéjére. Akkor pedig mindent elmondtam, mennyire jó képe van a sony-nak. A Sony Dolby Vision-ban egyszerűen elképesztő, amit a néző elé tár!
Hogy a sony kétszer drágább, mint a samu? Az, de aki vesz egy ilyen tévét, megérti miért.
------------
Viszont a Samsung Q990B Atmos suondbar-ja egy brutális fejlesztés és az általam múltkor hallott JBL9.1-et a samsung oda-vissza veri térben és minőségben is.
A kis kijelzője az egyetlen ami nem tetszett, de a térbeli hangzása az egyedülálló egy ilyen cuccnak, amit nem gondoltam volna pár éve....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyúrósok ide!
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor