Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az alapján, hogy eddig bárkivel beszéltem, senkinek nem tetszett a Sony féle BFI (ami lényegében ugyan az, amit mi 1080p-ben tudunk csinálni kintről, csak a firmware odabent tudja 4k-ra is), nem, ráadásul sajnos nem kapcsol ki minden "okosság" még így sem: nem szimplán 4 pixel lesz minden bemenő pixelből, hanem lágyan van nagyítva a bemenő kép, szóval nem szeretem (egy CS:GO féle játékhoz simán elmegy, főleg ha mérlegeled mi a fontosabb oda, de azért nem "tökéletes", filmekhez vagy újabb/szebb játékokhoz nem szívesen használnám).
Egyébként kerestem, de nem találtam rá egyszerű megoldás, hogy kipróbáljam a szoftver BFI-t. Csak egy AviSynth script-et találtam, de "modern" szoftverkönyezetben nem egyszerű beüzemelni az AviSynth-et (sok sok éve nem fejlesztik és mindig WIP állapotú volt), vissza kéne keresni, hogy milyen ffmpeg verzióval működik (ha működnek ezek egyáltalán Win10-en).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor