Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
belashx
üzenetére
Nem a tv-m mostani árát akartam kérdezni, Érték hanem a fényerő NIT-ben mennyi? Nem akartam eladni . Amúgy minden rendben vele vettem hozzá plusz garit is a normális is idén fog lejárni csak. Csak elgondolkodtam a cserén. De nagyon nincs is mit mert a C21 55-ben se 65-ben se nincsen már a Telekomnál jelenleg. Csak a S95B van 55-ben. A Samsung oldala meg befosott tegnap óta ,és ott is elfogyott 55ben a S95 ,hogy nagyobbat kapjon az ember .Mondjuk ezt nem értem ,hogy akkor nem tudod kosárba rakni az 55-öst ezért lehet van 65-ös de ugye nem fogod megkapni 650 ért. Azt is csak az árukeresőből tudtam meg hogy annyi az ára mert azt se írják már ki.
Sokszor kell a Kiemelt fényerő sport műsoroknál pld.. Meg az Apple tv -vel is úgy nézem a filmeket Netflixről Hbo Maxról Disney+ Prime videoról már ugye lassan nincs is mit letölteni a Ncore ról mert semmi nem jelenik meg ami úgymond mozis film lenne ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Mobil flották
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor