Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Egyébként úgy néz ki sikerült megoldani. A google fiókot át tettem csak alkalmazásmódba, ott ki is írta hogy így nem keres,kutat,szinkronizál,stb, ill kikapcsoltam minden háttérben futó alk, folyamatot,pl háttérben történő csatorna infó, keresés,hangvezérlés,stb. Most hogy pont mitől lett jó, melyik folyamat vagy alk. kilövésenem tudom, de most ha kikapcsolom van pár mp fogyasztás-kis búgás, de utána fogyasztás mérő lemegy 0.2-0.4w közé, és további búgás fogyasztás nincs. Na végre.Ezt a búgást egyébként csak kikapcs után csinálta, ill inkább csak éjszaka lehetett hallani halkan, ha tök csend volt. Nappal nem lehet szinte hallani, norm körülmények közt. Szóval aki nem hiszi toljon rá 1 fogymérőt, és nézze meg, szerintem az hogy alapból 25 percig fogyaszt még 25w-ot,az nem kevés. Engem zavart, mert ha fél órára elszaladok valahova akkor is kikapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- Robotporszívók
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Philips (55OLED804) 140CM 4K SMART AMBILIGHT OLED !AKCIÓ!!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor