- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
alaves
üzenetére
Nem feltétlenül, mert az oldalirányú mozgás is lehet hibamentes, legalábbis olyan, ami nem zavaró, nekem pl. volt olyan Sony-m ahol az interlaced anyagok nagyon szarok voltak és ugyanúgy oldalról bejövő felirat esetében volt erősen szembetűnő.
#69896 kzkz
Igen, tudom, hogy miről van szó, ilyeneket én is láttam néhány készüléken, emiatt nem is használtam az interpolációt, anélkül ilyen erős anomáliák nem voltak, igaz, mind közép felső vagy felsőkategóriás TV-k voltak, LG-m is volt, ott TM nélkül jó volt a mozgás, TM-el sajnos hibázott. Az ilyen durva hibák szerintem mindenkit zavarna, nem csak téged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Házimozi haladó szinten
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor