Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
salapp
üzenetére
Bíztató vélemények:
Hátrányok
-'Csak' a rajta levő kapcsoló.. Vedd úgy, hogy nincs is. Schneider electric-nél ezt nagyon, de nagyon elcseszték. Bedugtam a konnektorba a túlfeszültség védőt, és bekapcsoltam. Akkorát szikrázott, hogy a fél hosszabbító vílágított egy pillanatra, meg szólt is egy nagyot. Úgyhogy ezért ne használd a kapcsolóját, 1x kapcsold be, utánna többet ne is érj hozzá, csak "vészhelyzet" esetén. Én kitiltanám amúgy. Majd ha tesznek bele normális kapcsolót, akkor majd mehet vissza a piacra. Addig nem. Sajnos nem csak nálam ilyen a kapcsoló, hanem az ÖSSZESEN. Az összesen. Elképzelni nemtudom, hogy ezt hogy nem sikerült észrevenniük kiadás előtt... Láttam rá példát, ahol bekapcsolta az ember a kapcsolóját, és addig szikrázott a kapcsoló (pár mp-ig megállás nélkül) , hogy már be se kapcsolt a túlfesz. védő, nem tudta tovább vezetni az áramot a kapcsoló, és teljesen fekete is volt a kapcsolója, szétszedésnél látni lehetett. Menjetek fel Amazonra, írjátok be a keresőbe hogy: "Apc Performance Surgearrest 8 Outlets with Phone & Coax Protection 230v Germany" 121 vélemény van rá, de 4csillag az átlag, nem véletlen, nézzétek meg az 1 csillagos véleményeket, ott sok ilyet láthattok, amit most leírtam, még videó is van róla, és több kép is... Nagyon gáz. Ha lejár a garancia, én kicserélem a kapcsolóját egy másikra, én ezt így nem fogom hagyni. Meg a benne levő elektronika se nyűgöz le, szedtem már szét egy régebbi túlfesz. elosztót, sokkal jobbnak tűnt. De nincsen vele baj, ha tudja azt, ami a leírásba szerepel. Az EMI/RFI szűrő az, hát olyan amilyen. Más hibát én nem látok még, annyi hogy kicsit gagyinak tűnik a 'reset gombja' is, 10+1fillér/db érzés. Ennyi a részemről. 4*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor