Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
Korábban írtam tintinges C1-emről, végül visszavittem és lett helyette Philips Oled706.
Abszolút tetszett az LG rosszat igazán nem tudok mondani, ha nem lett volna a számomra zavaró tinting, biztos marad.
Philipssel összehasonlítva, szerintem LG-nek nagyobb volt a fényerő, illetve HDR tartalmaknál erőteljesebbnek, ragyogóbbnak láttam.
Lehet kalibrálás hiánya, de világos jeleneteknél sok helyen kiégettnek láttam, elvesztek a részletek.
Viszont Philips, amit a sima tv adással is csinál az durva. Most tapasztaltam, hogy lehet focimeccset is úgy nézni, mint egy régi plazma tv-vel. Folytonos a kép, nincsenek elmosódások. Színek nagyon szépek, én természetesebbnek látom, mint az LG-t. Talán az apró részletek is jobban látszódnak.
Nem mondom, hogy a magic remote nem hiányzik, philips távirányító picit fapados. Android bőven van olyan gyors, mint webos, remélem nem fog lassulni.
Banding, tinting nek nincs nyoma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor