Hirdetés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
Ez nem latasmod kerdese. Optimalis HDR elmenyhez maximum OLED fenyero kell es kesz. Ez nem azt jelenti, hogy mindig akkora fenyerot latsz, de a csucsfenyeknek meg kell lennie. Aki azt irja kisuti a szemet, az nem tudom mit nez most komolyan. Szerintem ott kalibralasi vagy kepmod beallitas problema van. Ugyanis ahogy irtam, a 100% fenyero valojaban nagyon keves jelenetnel szukseges, robbanas, hirtelen eros fenyek stb. es olyankor is nagyon ritka, hogy a kepernyo teljes feluleten megjelennek. Legtobbszor a kepernyo par %-ban van csak ott a magas fenyero, de ott viszont muszaj. Ha kimentek az utcara, titeket nem zavar a szembe suto nap? Annak is le kell tekerni a fenyerejet? Ha elethu elmenyt akarunk egy filmtol, akkor ott is ezt kell erezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni időjárás-állomás
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor