Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Hát, ha főleg játék, akkor én a 65-öst inkább 2-2,5 méterre mondanám. Nincs rendes (vagy semmilyen) VRR, örülsz, ha 60Hz-en normálisan megy a 4K játék. Ez szerintem jobban észrevehető/zavaró/fárasztja a szemet, ha "túl" közelről nézed. (De lehet, hogy csak én vagyok érzékeny az ilyesmire, nekem még a plazma flicker is fárasztó két óránál tovább nézve), 55"-öst 4K játékhoz és 4K, adattal teletömött filmhez, pláne, ha 21:9, a másfél méter ideális szerintem, 65"-öshöz meg a 2-2,5m között valahol.
De ha menne rajta gagyi hazai "HD" tévéadás, agyontömörített streaming, YT videók, esetleg csak 720p-ben elérhető régebbi sorozatok, akkor még a legjobb felskálázású Sony OLED is közel lenne ilyen távokon, az eddigi kukkolásaim alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor