Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Hát, ilyen büdzsém erre most nincs. Illetve most hirtelen nem is találtam, hogy ebben amúgy nem-e ugyanúgy WGBR panel van.
Még nem végleges a verdikt. Pár napot várok vele, a 14 napos elállás vége az jövőhét csütörtök. Ha jövőhét elején bejelentem az MM-nek gondolom az bőven időben van. Picit hagyom ülepedni, csak gondoltam leírom a tapasztalatokat. Tényleg van azért a pozitív serpenyőben is, nem ezt mondtam. Illetve ki tudja, még lehet találok valami mitigációs lehetőséget amire eddig nem gondltam.
Tudom hogy nem konvencionális módon próbálok használni valamit, szóval fejben is el kell helyezni ezt. Csak az árához képest meg tökéletest vár az ember, sajnos ilyen ez
Pedig OLED-ben a pár évvel ezelőtti árszinthez képest ez lényegében belépő pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig OLED-ben a pár évvel ezelőtti árszinthez képest ez lényegében belépő pénz.
Vhiktor