- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Részemről veled többet nem diskurálok azt hiszem. Olvasod is amire reagálsz könyörgöm?

Írom, h majd jön 4k3d, s hogy az jobb lesz, de ugye passzívnál annyit nem számít, hiszen FHD3d 4ks panelen majdnem ugyanakkor felbontású lesz, csak függőlegesen duplázza majd a felbontást, vízszintesen nem.
Erre jön kollega aki írja h nem lesz jobb, hiszen már az rtings is 10pontot adott a c6 3djére.
Erre írom h az, h egy technek 10pontot adnak, nem jelenti azt, h nem lesz jobb - hozok egy régi példát, ami tök egyértelmű h ma már nem jó (úgy látszik nem mindenkinek...) - h ott is voltak biztos 10 pontos tesztek, de senki nem gondolja, h akkor az biztos a legjobb még ma is...
Erre ezen lovagolsz már egész nap, majd a végén kifejted, h nem értelek, h jön ide crt, különben is a 3d kiváló a 910ben, de majd a 4k3d jobb lesz...
INNEN INDULT KI AZ EGÉSZ könyörgöm

(Mellesleg a 910 FHD 3djének feleakkora a felbontása mint a 4ks paneleseknek a passzív mivolta miatt)
Netflixes 4kba is bele kellett kötnöd... Onnan tudom h a netflixes 4k (meg annak fele amugy dolby vision) mert kiírja a netflix, és meg is lehet amugy nézni h épp milyen jelet ad. Igen, netflix, igen, tömörít, de ott SOROZATOKRÓL beszéltem. De majd kérlek hozz egy uhd lemezt egy only on netflix sorozatból s akkor jól összehasonlítjuk... Ja meg mert vagyok olyan szerencsés h gigabites netem van s nem probléma a sávszél.

De ne aggódj értjük, 4k fasság, hdr fasság, mindenkinek 910et kell vennie, aki nem azt vett az hülye. Sőt a gigabites netem is visszamondom s műholdas 100kbps-et kötök be, csak h átéljem amit te is. Így jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Gyúrósok ide!
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Crimson Desert
- Parfüm topik
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor