Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet 80
csendes tag
válasz
tutitibi
üzenetére
Olvastam az idei JZ2000 csúcsmodellről, annyi kiegészítést fűznék hozzá, hogy csak 55 és 65 hüvelykes méretben lesznek elérhetőek. Biztosan bitang jó gépek lesznek ezek is.
Mivel én egyáltalán nem játszok, így szinte semmi hiányérzetem nem lesz a tavalyi HZ2000-rel. A plusz két oldalsó hangszóró, a VRR támogatás és az AI processzor hiányával talán együtt tudok élni még egy pár évig.
Amúgy is azt mondják, hogy az AI processzorokkal vigyázni kell, mert általa "megleshetnek" az otthonodban illetéktelen személyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy is azt mondják, hogy az AI processzorokkal vigyázni kell, mert általa "megleshetnek" az otthonodban illetéktelen személyek.
Vhiktor